Izvjestan povratak na Grbavicu
0
Samir Bekrić ponovo u dresu FK Željezničar
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMAR AMAR OSIM OSIM!! HVALA TI ZA SVE!!
Vidi zvalje!! Znam ja sta to progovara iz vas, lijepi strah je to, a o Bekriji sudite u maju, kad skupa sa Zebom, Nyemom, Adilovicem i ostalim bude digao jedan pa drugi pehar!!! Nama se vracaju nase zvijezde (opet dovoljno o Zelji i Osimu, pocrk.ajte), a vase vas ispale zbog 3. austrijske lige, znaci: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uostalom, nama niko nije otisao iz kluba (a jesenji prvaci), novi jos pristizu, to je NAUCNA FANTASTIKA za vas, to se zove STABILAN KLUB, a ne KLIMAVI (BABIN) ZUB kao sto ste vi jadovi jadni! Zato, pssssss... Suvise ste mali, maleni, hehehehe...
bekrooo vracaj see
--------------guso colic vasilic bogicevic kvesic ----------nyema svraka --------smajic bekric zeba ------------ adilovic
guso colic vasilic bogicevic kvesic nyema svraka smajic bekric zeba adilovic
@košulja plava Opet me nisi shvatio! Inteligencija ti je lošija strana! Da bi mene razumio trebao si malo više pratiti komentare, ne pada mi na pamet da vam ponaosob ponavljam neke stvari, a tebi ću reći da je i KK Široki najtrofejniji klub u BiH, a znamo kako su to postigli (u ovim kukuruz prvenstvima gdje ima najmanje sporta). Nadam se da će tvoja inteligencija ovo moći razumjeti. NADAM SE!!!!!!
e moj bolo pa upravo se sa nama ni u cemu ne mozete mjeriti. STARIJI SMO OD VAS, IMAMO SVOJ STADION , NASTALI STE OD NAS, IMAMO VISE TITULA, IMAMO NAJBOLJI DOMET U EURO TAKMICENJIMA, IMAMO NAJVISE NASTUPA U EUROPSKIM TAKMICENJIMA... I TO JE TO I DA TI JA NE BI NESTO VISE PRICAO FINO UKUCAJ BRATE NA GOOGLE \"NAJTROFEJNIJI BIH KLUB\" I SVE CE TI SE SAMO KAZATI, ZNAS IMA NEKA WIKIPEDIA PA TU SVE IMAS.
@bolo Tačno je da sam navijač FKS, koji u svojim razmišljanjima gleda cijelinu i koji na osnovu te cijeline donosi svoj sud o nekim vrednotama. Upravo je tu razlika između mene i vas sa Grbavice, što vi u svojim razmišljanjima od drveta ne vidite šumu. Otvorite oči malo šire, pa će vam biti KONAČNO jasno o čemu ja pričam. FKS i vaš Željo ne postoje od A.Osima i npr. I.Redžepagića, oni postoje 65, odnosno 90 godina i kada te godine gledamo u cijelini onda dolazimo do pravih zaključaka o veličini FKS, odnosno veličini vašeg Želje. Ustvari tek tada zaključujemo da je FKS daleko ispred vašeg Želje, što npr.potvrđuje i rang lista UEFE, a i ostale stvari. Dakle, ako želite pričati sa nekim o veličinama, onda sagledavajte stvari sa raznih strana, a ne samo ono što vama u tom trenutko odgovara i ne bježite od istine koja je često po vas bolna!
Ovdje je najjače doći kad hoćete da se dobro ismijete pitarčićima. Sad oni vode svoju jadnu politiku kako je loš igrač, a klošarčić Irfan ga konto dovest u raspali klub konta da je on prodana duša ko Škoro. Uživajte pitari još malo, a sad će prolječe sad će porni_i :D Samo serite ha ha jadovi na viršlama.
\"kada nam takve kreature mogu završiti 2 fakulteta. Mogu samo misliti na šta je obrazovni sistem spao. Šteta što se pri upisu na fakultet ne vrši IQ test, garantujem ti da bi ti sada kopao kanale i kontao da je Novi Pazar u BiH blizu Srebrenika. (samo što ti to tada niko ne bi zamjerao jer bi bio KV radnik)\" Stvarno nemam namjeru sa tobom da se takmičim i prepucavam jer očito lna neki način liječiš svoje privatne frustracije preko ovog portala. Fakultet koji sam završio je imao IQ testiranje - IQ se može povećati, to je dokazano, ali hoćeš li ti izliječiti probleme sa svojim egom - to je drugo pitanje?! Koliko god da su tvoji komentari provokativni i omalovažavajući (op.a. garantujem ti da bi ti sada kopao kanale) ne mogu reagovati na način na koji ti reaguješ. Ja bih rekao da je jadan portal gdje isfrustrirane osobe poput tebe psuju, vrijeđaju i omalovažavju tvrdoglovo neistomišljenike- očekujući od nas da nasjednemo na taj primitivan način izražavanja i vratimo istom mjerom.
guso colic vasilic bogicevic kvesic nyema svraka smajic BEKRIC ZEBA adilovic ZA SVE ONE KOJIMA JE ZELJO TRN U OKU: SAMPIONI:1972,1998,2001,2002,2010,2012 new KUP: 2000,2002,2003,2011,2012 new sta reci e moj bolo IDI LIJECI SE!!!!!!!!
bolo sta reci KOJU POSLUKU PORAT KOME!!! MALO JE REC REPREZENTACIJA SPANIJE. guso colic vasilic bogicevic kvesic nyema svraka smajic BEKRIC ZEBA adilovic boze hvala ti sto navijam za ZELJU sesta tiluta na pomolu
Ti koji si očigledno simpatizer FK Torpedo, govoriš nama da smo u zabludama. Je l\' se ti sjećaš kad je tvoj klub išta osvojio? Men\' se čini od Husrefa ništa. Ja sam možda u zabludi, ali kad god je Amar na klupi mi osvajamo trofeje. Ne spominju naši igrači viršle i neplaćene kirije ili sam u zabludi?! Govirš da smo u zabludi, kod nas svi glavni igrači ostaju i potipisuju nove ugovore, vaši traže angažmane po Kazahstanu, vaš heroj poslijeratni Škoro bježi u austrijskog terćeligaša, al\' nema veze mi smo u zabludi. Pa dragi moj Bolo, ja uživam u svojim zabludama, pitanje je da li ćeš ti?
@Rajko Maloprije sam ostavio poruku za tebe i tvog kolegu Zlx! Živite i dalje u svojim zabludama i potvrđujte onu izreku: Čega se pametan stidi, budala se ponosi! Čedi Jovanoviću skidam kapu, a tebe i Zlx poistovječujem sa kabadahijom i primitivcem Dodikom. Doviđenja do potpune tvoje emancipacije!!!!!!!!!!!!!!
@bolo Nemoj tako. Meni si ti ipak, onako, malo simpa... A i cokoladicu sam ti ostavio sinoc
@bolo Vidim ja da si ti neki učen čovjek čim se raspravljaš sa nekim glupanima i primitivcima tamo po forumima. Akademski obrazovan. Trebao si se pridružiti maloprije Čedi Jovanoviću i Miloradu Dodiku na debati. Taman je falio jedan ublehaš tvoje provenijencije.
@Rajko i Zlx Ja sa PRIMITIVCIMA poput vas dvojice nemam šta da raspravljam!!!!!! Kada postanete kulturni i civilizovani ljudi javite se, do tada doviđenja PAPCI i nastavite se dičiti svojim lažima i titulama osvojenim na BH livadama: Najbolji komentar za vas dvojicu jeste: ŽAO MI VAS JE što ste tako glupi i prmitivni!!!!!!!!!!!!!