Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO DOŠAO KUĆI
Daj duplu da nazdravimo sa Bekrijom duplu.
Preko 60 golova u dvije sezone za Gradinu. Ja lika...
----------------------GUSO---------------- NYEMA-----KERLA---BOGICEVIC---KVESIC ---------------SVRAKA-----BEKRIC----------- SELIMOVIC---------------ZEBA---------------SMAJIC --------------------ADILOVIC---------------------------- NAJBOLJA EKIPA TRENUTNO UZ BESLIJU STANCESKIOG ZOLOTICA
@@miske Pa to samo mozes i zamisljati...Cuj torpedo postoji 90-god. :)))
@zijo Fali ti rjecica JE, papchino..
je-b-em vas trofejne
\'\'\'\'\'\'Š-------I\'\'\'\'\'\'\'\'\'R------O------K\'\'\'\'\'\'\'\'\'I B----R----I\'\'\'\'\'\'\'G
...period 1921-1991 ?
Zamisli da Sarajevo postoji 90 godina... Koliko je Zeljo, za svojih 70 godina, osvojio titula (ovdje se mislim ne moze govorit u mnozini) ??
www.smjesne-slike.blogspot.com
koji je ovo slino braco draga, da li zvaku izbacio kada je davao intervju?
\'\'Sir Torlak\'\' Ha ha ha ha ha...Da nema ovih pitica, ne znam da li bih se ikada ovoliko ismijao. \'ebo te Tornjak u glavu, neće ga ni azerbejdžanski klubovi.
Dimitrijevici, mama i ja mislimo na vas, nismo vas zaboravili: www.rado_dudlam_manijacima.com
aha pravo ga može strpati čuj sir torli ; e pa ovi pitari realno nikada i nikad neće prestati s đonjenjem poslovica i nadimaka od starijeg, boljeg i trofejnijeg sarajevskog prvoligaša. Gazi pitare da ne bude zablude uvaliće im Bekra kad treba.
...e da znas koliki je Sir Torlaku dzep na šorcu, može strpat tebe i još dvojicu u njeg :D