Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ode u Amarov klub, bice prvaci svijeta!
samo engleska liga druze ne u tursku tek te tada ni google nece moci pronaci
Kako ko hoce, al' ja jos uvijek vjerujem u ovog covjeka. Sjetim se one 2 prijateljske utakmice pred sam pocetak SP u Brazilu - protiv Meksikanaca I Obale Slonovace, koje smo i kao reprezentacija, tim tako dobro odigrali. Meni je tada Salihovic bio tako uvjerljiv. Mislim da smo dobrim dijelom bas zahvaljujuci Sejadu ne samo tukli protivnike, vec ih I nadigrali.... Mnogi se nece sloziti: reprezentacija je, po meni, posve drugi tim sa Salihovicem. Bojim se da ga prerano otpisujemo. Kad bih se ja pitao, Salihovic bi bio u kombinaciji za utakmicu sa Izraelom.
Propao ko zeton.
Ruku na srce ali ja sam ovog momka prije par godina vidio u nekom žestokom klubu, imao je to nešto, baš prave karakteristike beka, borbenost, brzina, jačina, centaršut, slobodnjak... šteta.
100% dubai