Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad podjem da serem,to se zove stole..
Sto ga Damir slozi ovom republikancu
@stole hehehehehheheheheheeh mora da su ti turci mamu,nanu,i pranane guzili pa si tako ogorcen.daj covjece opusti se,pogledaj djokovica,jankovic,bozoljca,tipsarevica... crni ko turci,sto i jesu,pa nemaju komplexe kao ti.ljudi sta mislite da stoletu svi uplatimo po marku i posaljemo ga u srbiju,da \"srbin\" jednom je vidi:))))))))
nuista pametnije nije mogao uradit...samo se sjetuite drugih igraca nasih koji su otisli u barcelonu itd pa tamo samo sjedili na klupi a vrhunski su igraci cak bolji od ponekih tzv. \"superzvijezda\" ali tako ti je to kad se ne gleda vise rezultat vec da li si faca i da li si prodao dovoljno armani gaca s tvojom slikom i imenom na njima...
Evo 100% tacna informacija. Mancester nudi 6 milijona funti za usluge Ibisevica i da ce fergusonov medzament jos u toku sedmice doci u Hoffenheim radi dogovora.. A prijesednik kluba gos.Hopp im je reko da ponesu 10 milijona eura i mogu povesti Ibisevica sa sobom..... Kako pise najugledniji engleski casopis gos.Ferguson je vise nego zadivljen igrom,pokretom,dinamicnosti i talentom kojeg posjeduje reprezentativac Bosne i Hercegovina...
Sigurno da je bolje za Salihovica sto je potpisao novi ugovor,do sada je zaradjivao nekih 250 000 €ura, a sada ekipa koja zeli salihoviceve usluge,treba istresti kesu najmanje pet puta vise nego je njegov novi ugovor,tj recimo ko bude ponudijo desetak milijona moze imati Salihovica vec i u zimskom prelaznom roku.. Nije ovaj multimilijarder budala, sto bi rekla nasa stara poslovica \"nije Beg cicija\", a da nije bijo cicija nebi bijo Beg.!!!!!
Pa sasvim normalno da oce da ostane u Hoffenheim i nemoze nigdje drugo ni da igra.U Manchesteru bi mogo samo da cisti kopacke Vidicu i da nosi vodu.A jesu se Balije obradovale mislili da ce ovaj njihov Mujica da ode u neki veci klub a on ostae hahahahah
tesko da ce poslije ovoga napustit hoffenheim dok mu ne istekne ugovor....
a to je politika kluba, prvo dobro njemu jer je osigurao sad svoju poziciju u klubu, a i ukoliko se pruzi bolja ponuda, otici ce on; a produzili su mu ugovor da bi mogli uzeti vecu lovu od odstete ako ga prodaju ;) to sto je on potpiso neznaci da ce i ostati tu i naredne godine ;)
Bas me zanima koja mu je godisnja placa!!?? Ne vjerujem da je do sada imao ni 350000 eura ali sada ne vjerujem da je ispod dva miliona mada kad vidim kakva susa ima i vise mislim da nas Salihovic zasluzuje i puno vise...zato je potpisao novi ugovor a u slucaju ponude veceg kluba i on ce bolje proci...Ponosan sam na naseg Seju, Vedu i DZekija...trebaju biti bolje placeni shodno kvaliteti...u Chelsea dva rezervna beka Wayne Bridge i Paulo Fereira zaradjuju po 80.000 u funtama hefteno a mogu zaigrati jedino ako se Ashley Cole i Jose Bosingwa povrijede...BEKOVI....Zato se nadam da ce sva trojica u ENG narocito Vedo koji je legenda i postio cijeli RAMAZAN i zabio te sve golove!!!!
ne zavaravajte se. hoffenheim jeste selo, ali vlasnik mu je milijarder. koliko god moze bayern platiti, mogu i oni. ne bih se cudio da sejad kasira desetak miliona od hoffenheima.
Ne pise koliku sumu su mu platili. Kad su mogli Eduarda platiti 7.5 miliona,, onda Sejada mogu najmanje toliko, ako ne i vise! Jebes Eduarda. I ne vidi se pored Vedada, i Ba\'e.
Sejo i Vedad su imali relativno mala primanja u Hofenhajmu.razlog tome su prijasnji ugovori.Sa novim ugovorima bit ce extra placeni.Takodje,novi ugovor ih ne sprecava da promjene sredinu,uz naravno obestecenje.Cestitam Sejo,napuni dzepove,ko ih jebe. Jos nesto.nemojte misliti da igraci velikih klubova uvijek zaradjuhju najvise.Vise recimo ima Emir Spahic od Zvjezdana Misimovica
Ako bi neko htio kupit Salihovica, klub bi dobio veliku odstetu! Ako je odlucio ostati mislim da za to sigurno ima razlog! Ja sam uvjeren da ce on promijeniti klub na kraju sezone ako nastavi sa dobrim igrama
Najbolje su rumene punacke seljanke - haj sta se zalis ne seri. Kad bi otiso u Mancester safatala bi ga bivsa or Ronalda i ode karijera u karu materinu. Ovako u drustu rumenih seljanki - odlican potez i siguran opstanak.