Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pise ti \"BiH-reprezentativac Sejad Salihović\" .... znaci nosi dres tvoje domovine, kad odes u Njemacku pa te pitaju odkle si a ti kazes da si iz BIH, a onda oni kazu \"aha pa i Salihovic je Bosanac\", a ti kazes ja sam Srbin iz BIH, a onda oni kazu \"aha znaci iz reda genocidnog naroda k\'o i Mladic\"
Kod njemačkog \"devetoligaša\"
1:0 Firmino (1.), 2:0 Salihovic (10.), 3:0 Schipplock (16.), 4:0 Babel (44.), 5:0 Firmino (49.), 6:0 Schipplock (57.), 7:0 Firmino (62.), 8:0 Salihovic (66.), 9:0 Schipplock (68.), 10:0 Babel (69.), 11:0 Babel (77.), 12:0 Firmino (79.), 13:0 Schipplock (83.)
jedan od boljih
E jesu im uveličali proslavu, zavalili im 13 komada :) Garant i popili bruku, baš su loši ko gosti :)
ljudi ne mogu da shvate da njega vise nema, kakva dva gola kad nema prvenstva? igro se klikera i pogodio dvaput u rosu.
Tacno je da pricam o historiji, ali onoj po kojoj smo u svijetu prepoznatljivi. Drago mi je sto si ti uspio, jedva cekam neki clanak o tebi...
salihovic je propo, ja kad sam govorio da sam iz bosne ti si isao na ulice i vikao jugoslavija, tito
ko je salihovic?
to sejoooooooo :-)