Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem to: \"Primio loptu kroz noge\" jeli mu prošla (pobjegla) kroz noge (nije je zadržao) ili je primio loptu od svog suigrača koja je prošla kroz nečije noge? Je li to neki novi književni jezik u BiH? Čini mi se da ovo piše neki levat ili levatica pa se služi nekim svemirskim jezikom: zabio 2 puta, primio kroz noge 4 puta...
a kolko puta je dzeko se posro?
mozes doci da mi ga po.pu.sis.. povedi i rahmetli nanu, :)
karalite dzeko redovno, da te i ja malo izegam
@ oca\'m: papcino, dzeko je torjäger bundeslige.. i to je fakt i cinjenica. u sezoni kad je grafite bio najbolji- dzeko ni jedan penal pucao nije a grafite 8 !? pa izvuci pouku ako imas 2 gr. mozga. zavidne gnjide !
Šta mu predstavlja to \"primio loptu kroz noge\", jel to neki lokalni izraz ili nespretno izražavanje, valjda prodriblan kroz noge, prođen kroz noge, izigran kroz noge, osramoćen kroz noge..... Ovi statističari su stvarno postali naporni zabadaju nos u privatne stvari, šta ih briga koliko ih je \"primio kroz noge\", dal znaju koliko je puta hrakno na teren?
to znaci samo jedno, da je non stop u napadu i da trci glavom bez obzira
\"Radoslav Zabavnik\"
Malo ste se zeznuli ovdje: Top 3 igrača s najviše odsviranih ofsajda:1. Papiss Demba Cisse (Freiburg) 762. Theofanis Gekas (Eintracht) 643.
E jeste papci, sto me skidate, stvarno bezze
Slucajno ;)...i najbolji grijese :P
yebo vas džeko da vas yebo kako ste dosadni fuj