Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoje ponašanje ravno je nuli . Tako se ponašaju samo balkanski primi-tivci . Tako nam jer su nam fudbaleri i pjevači totalno nepi-smeni , a i uličari . Firme vode oni koji su uložili pare a za to angažuju i stručne ljude (trenere) . Ti si obični i osrednji radnik firme i ne mješaj se u poslove šefova koji su postavljeni da organizuju posao. Njemačka je zemlja zakona, rada i reda i tvoje mišljenje je potpuno nepotrebno , a samo će ti nanijeti štetu . Dovoljno si u sro i zakoči . I zapamti: starom nemoj bježati od glave nego od gu-zice !!!
SALIHOVIĆU PAZI ŠTA RADIŠ , A POGOTOVO ŠTA GOVORIŠ ! KO DUBOKO ORE GU-ZICOM DRLJA !
kad cujem Hambuger sav se najezim... ljudi to se zove jal Hambur jal Hamburger Sport Verein a nije hrana pa da bude Hamburger u pm...