Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern se raspada..Sve su prodali sto je valjalo:Pavard,Alaba,Lewandovski,sad Davies.A dovode neke polovnjake.
piše se na ljeto a ne naljeto glupi novinaru
ne budi glup
Još desni bek tipa Frimponga čija je klauzula "samo" 40 mil eura i - imaju premlad, prebz, prepotentan, prekvalitetan tim za sljedećih 10ak godina.
Blokirali komentare vezane za smrt kcerke lika koji je ucestvovo u progonu muslimana. Eto vam klix moji bosnjaci pa i dalje donosite novac gazdama klixa tako sto ce te otvarat clanke
Salihamidžić im je dobar bio samo nama ne valja, a mi smo najgori. Posle pljujemo po ljudima što neće da rade s nama. Halilhodžić pa na dalje.
Stavili sliku Hasana na ovakvu vijest kao da mu je u najmanju ruku babo, fakat niste normalni... isto bi raje ušlo da pročita vijest i da ste stavili sliku Daviesa.
Pravit će Bayern Bracu od blata!