Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dobro sad... SRAMOTA? Peoruv Neymara i ekipe... i nije bas sramota
Samo se treba zajebavat :*
znači ima direktor i sportski direktor , dok kod nas ima direktor , zamjenik direktora i zamjenik zamjenika direktora..
Bajern mora pratiti trend, nema vise jeftinih igraca nazalost, vidal i james su cisti promasaji, a ribery i robben vec na kraju karijere, valja sto bi rekli kod nas u selu " trehnut kesom " dovest ako nista ove talente iz bundes lige...
...dok je geslo vlasnika PSGea " nismo toliko bogati da kupujemo jeftine stvari " u njihovom slučaju igrače
Ne seri sam cavani vrijedi kao citav bajern a da nw spominjemo neymara i mbappea koji vrijede kao citava bindesliga
Bayern.M nema vise svijeske klase igraca, trene mora biti Deutsche ostali su sam prolazne prica. Beckenbauer, Honess, unistili su Budesligu , nema vise igraca koj su uzmali iz drugi klubova.
Od kako on dodje sve propade :D Zabranio treneru da pusi i igracima svasta nesto, a ljudi bez poroka ne mogu funkcionisati e moj braco :D
meni se cini da ce ovaj Bayern kaoo i Gras zavrsiti
Marka da ce Brazzo biti koleteralna!
Ali najsmjesnije ono, kaze Robben, "lova ne moze postici golove" ili ono "namjerno izgubili da budu treci kako bi se susreli sa nekim Arsenalom"?