Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za poraz Bajerna kriva politička B.luka
Šokiran. Iznenadjen,uvredjen.....ehhh
Kad se vrati Nagelsman, najebali su. I igrači i sljedeća ekipa protiv koje igraju.
Dugogodisnji sam navijac Borusije, ali ovo sinoc je velika povjeda ako ne najveca.. velika blamaza Arogantnog Bayerna..ne da sko ih pobjedili, vec razmontirali u fudbalskom zargonu, do maximuma ⚫️⚪️🟢 BMG
Kad god se u Njemackoj i u svijetu pomene ime Hasana Salihamidzica slijedi i dodatak da je Bosanac i Hercegobac. Pa jeli ima iko u ovoj nasoj drzavi da nagradi ovakve ljude za silnu promociju drzave Bosne i Hercegovine koju prave i to u najboljem mogucem svjetlu!!!
Nikako mi nije jasno kako njega moze postaviti za direktora bilo cega, uvijek bio pogubljen i kao igrac, a biiti direktor zahtjeva skroz druge sposobnosti. Nas je covjek, ali treba biti objektivan.
@adminmanager Mozak na nivou prosjecnog navijaca sarajava ili zelje kojem je premier kladionica drugi dom, a radnica u kladionici supstitut za severinu ;)
cuj “u velikim je problemima i pritiscima zato sto nije vakcinisan”? a vamo sve vakcinisani dobijaju koronu a on ne.. a kako je bogati kimmich sinic odigro?
Otkaz za brazzu
Evo, ovako ćemo. Dajte mi plus (+) ako mislite da naš baron od Minhena, to jest Hamburga, to jest Jablanice može sastaviti 10+ rečenica na našem usmeno i pismeno. I uzviknite 'IZLIJEČEN SI' ako imate debele dokaze da je Haso jablanički poduzeo neporecive, konkretne i finansijski samopožrtvovane mjere u prilog našoj vojenoj i multietničkoj državici... Ali nemojte lagati sebi! Ako nije poduzeo, onda se divite Esadu Bajtalu. 👹
Zato Pjanic jos prica na slogove
Pjanić je patriota veći od Sali-Haska. Hasko je strpljiv igrač, ali nije dokačio nivo slog-po-slog. Samo slovo-po-slovo. Ne može u SDA.
Salihica seljačić
Hajde ne zajabeji Braco, sad imate koga kupiti. Znaci isti recept kao i sa Dortmundom, ako ih ne mozete pobijediti, mozete ih kupiti. Kupuj sve igrace, oni sto valjaju na klupu, one sto ne valjaju, drzi par godina dok uvenu i to je to. Prvaci ce te biti opet.