Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pljuj te pljuj te mada većina nema pojma zašto je napustio reprezentaciju, a veličajte upravo onog radi kojeg je ovaj i napustio. A to da je tada njemu njemačka nudila da igra za njih a on izabro tada skoro pa ne postojećuu repreznatciju BiH, nikom ništa. Veličajte begovica koji je do zadnjeg dana bio za kanadu, misimovica koji je tek nako sto je istjeran it srbjanske reprezentacije zaigro za BiH, vedu, koji je sam izjavio za američke medije da bi zaigro za USA samo da su ga pozvali, al eto Salihimadžić će uvjek biti crna ovca
Najbolji igrač BiH svih vremena. Niko, pa ni Pape (uz dužno poštovanje), nije mu ni blizu. Uvijek je davao 100% i za klub i za reprezentaciju. Ko to ne vidi, ili je glup, ili je zlonamjeran, ili nema pojma o fudbalu, ili sve troje istovremeno. Dovoljno je sjetiti se samo izvođača penala u finalu LP protiv Valencije, ili tekmi protiv Danske na Koševu (1:1) i SRJ u Beogradu (1:0), kad se čitava reprezentacija usrala od straha osim Barbe i Brazze. Bio i ostao legenda.
jedna
Ne mogu vjerovati kakva smo mi stoka!Taj je čovjek x puta donirao novac djeci bez roditelja(JU Dom i porodica)u Zenici,a niko da mu se sjeti reći hvala,ili čestitati rođendan!Fuj.Braco istinska ljudina puno sreće u životu!"Respect
za tebe majstor
Pitanje za ove što laju na Hasana. Da li ste odgledali na TV-u utakmica koliko ih je Hasan odigrao u Ligi Prvaka.
hasane hvala ti za sve inuo si za repku u trentcima kad su svi ledja okrenuli i od bosne i od repke, da u tim trenutcima kada si bio zvjezda byerna igrao sa srcem za nista i ostao dosljedan sebe...
MA TO TI JE NEKI NOVINAR IZ ŽUTE ŠTAMPE
Covjek koji je ima vise kondice u penziji nego ti u najboljim danima
Ko je ovaj ?
bas si pametan. cuj protiv san marina je igro i pobjedili smo onda nije igro igrali smo nerijeseno i onda smo u gostima protiv srbije izgubili. i ti kazes svaki put kada je on igro da smo igrali lose. spanija tada nije bila ona reprezentacija kakva je danas. san marino necu ni spominjati a srbija je u tom trenutku bila jaca reprezentacija a igrali su kod kuce. to nema nikakve veze sa bracom. igrao je najbolje sto zna tada. poslije je otisao kada su svi to uradili i takvim su postupkom napokon pokrenuli nesto u savezu danas imamo jednog predsjednika i sami savez mi djeluje bolje. za mene je on igracina koji je postigao historijski uspjeh postigao je sve sto se moze sanjati.
Za neupucene ,a ovi iz Jablanice to najbolje znaju Hasan je porijeklom ''ciganin'' tj. kako kazu u Jablanici ''bijeli rom'' nije se nesto zalagao pretjerano u BIH dresu a prihvatio je Njemacku kao svoju pravu domovinu.....mislim da je najbolji romski fudbaler svih vremena i jedan od boljih igraca koje je BIH iznjedrila!
kad god vidim ovo odvratno lice sjetim se riječi koje je rekao jednom drugom reprezentativcu bih "ma boli te briga,dođeš na okupljanje odmoriš se,najbitnije je da se ne povrijediš" gledao sam svaku utakmicu reprezentacije (polovicu uživo) i znam vrlo dobro ko je ginuo za repku,hasan to nikad nije bio. lično mu ne zamjerim što se nije zalagao (to srce bira) već što se nije davno oprostio jer je nekome zauzimao mjesto ko bi igrao srcem.
braco legendo, institucijo!! covjek kioji je igrao za BIHsvim srcem i dusom, koji nije trazio da mu sestru zaposle u elektrodistibuciju kao uslov da igra za repku (TELETOVIC MIRZA- provjerite). Ovo je najveci gospodin, velikii profesionalac i patriota, a vi koji ga ne znate nemojte pricati i iznositi lazi, eto vam spahica, dzeke- koji umalo da igra za cesku i ostalih koji su sasvim slucajno obukli sveti dres u nekom ljepsem vremenu, a ne ko hasan koji je odbio njemacku u najteza vremena. Nek sadasnji reprezetativci otpjevaju himnu BIH jedna si jedina, a zna se ko je drzao ruku na srcu i pjevao glasno i jasno i koga su mediji razapinjali zlonamjerno i glupo zarad necijih interesa
Te cigan, te firaun a sta ste vi, covjek vas moze zaposlit da mu pakshu perete po vazdan i vi vasi roditelji, da mu lizete stope, pun para, svijetski covjek u fudbalu, ko ste vi natakiripm vas sviju !!
Ma rokni se u glavu b.alavi kr.etenčiću ma.t.er ti j.eb.em glupavu
Ko je na FB nek ode na zvaničnu Del Pierovu stranicu, eno danas slika njih dvojice na golf terenu, baš lijepo za vidjeti. A ovaj povratak u Torino, pa, ne kaže se bezze ''Fino alla fine - Juventus'' ilitiga po naški - svuda pođi staroj dami dođi ;)