Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se covjek uzivio u posao - strahota. Samo ovako kao Hasan radi nesto ili nemoj nikako.
Previše se on opazio, stvara sebi sve više neprijatelja, bojim se da mu se ovakvi potezi ne obiju o glavu. OK, ako je igrač pogriješio i ako je opomenut, zašto da se takve stvari iznose u javnost i od toga pravi afera? To su stvari koje moraju ostati u svlačionici. A Hasan baš nekako voli da se te aferice vuku po medijima.
Šta ima neugodno. Sad imaju puno novih igrača i haos igru. Na vrhu se igra samo sa dva tri posebna igrača. Sad imaju puno dobrih ali nemaju posebnih, tako da na evropskom nivou za njih nema šanse
U tekstu od 10 rečenica 10 grešaka,drama.
Ja bi ga prcio i sa i bez brade
Handale mandale romeleeeee
Samo ih postrojavaj Hasane, nek se zna ko kosi a ko vodu nosi. Kad si ginuo na terenu za Bajern, nije ni tebe niko žalio.
Ja naslova i qrca
Najbolje vođeni klub u svijetu bez premca.