Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvat i Ero na kormilu njemackog i svjetskog giganta, svaka cast.
Direktor si Hasane... eh da vidimo hoces li bosnjama pomoci... pomogo si vec jednom hrvatu. Ima talenata dosta !
Doniraj 10 lopti Lokomotivi u Jablanici firaune.
u Jablanici je FK Turbina
Vidiš kako se može lijepo koordinirati i zajedno funkcionirati. Zar trebamo ići u neku EU zemlju da bi pokazali da znamo zajedno raditi.
svaka čast niki, gromada od ljudskosti. utrpo ovog malog renata sanchesa kojeg su svi otpisali a on zabio gol i bio najbolji igrač. niko mu reko vjeruje u njega i da očekuje 2 gola od njega, ovaj se probudio sa dna i zabio jedan, to je trenerska moć motivacije.
Cober zar mu mozes vise vjerovati poslije onoliko pogrdnih rijeci upucenih
Pa Balkanci su dobri fudbaleri i mislioci..svaka čast...
Ko bi rekao da ce balkanci vodit jedan od najbolji klubova na svijetu.
Normalni ljudi sa Balkana većinom uspješni vani svojih zemalja
Nema kod njih ko si i odakle si. Ako znas da radis posao, posao je tvoj. Plus sto je Bayern u proslosti postao veliki klub zahvaljujuci jugoslovenskim (hrvatskim) trenerima: Cajkovski i Zebec.
Pa kako ce kad ovom momku niko do sada nije davao sansu, a kakvu akciju napravi i zabi gol.