Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasan je, dok je u savezu bilo najvise varalica i lopova, igrao za reprezentaciju i igrao je dobro. A nasem narodu niko ne valja pa ni ovakav igrac...
Dobar je Braco bio ali se stedio za Reprezentaciju, Jedan je Edin Dzeko ! Dici mu Spomenik u sred Sarajeva, covjek nosi 9 Godina Reprezentaciju na svojim ledjima odveo nas na SP , najbolji Golgeter svih vremena bivse yuge, najbolji Strijelac Bundeslige i Sampijon sa Wolfsburgom, 2 puta Engleski Sampijon, niko od nasih igraca se nije dokazao u 2 najjace Lige kao on. Majstor
sampinjon
Gdje si nosioc reprezentacije. hahahahha grohotom se smijem !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne seri hasane isti si ti ko i pjanke
U losem momentu Pjanic prelazi u Juve, posto godinama dominiraju u Italiji, pa cak i ako osvoji titulu, to nece da bude nista novo, pa jedino da osvoje titulu prvaka Evrope.
Super ce se on snaci nije promijenio ligu a u Juventusu ima duplo bolje saigrace tako da ce mu sigurno biti dosta lakse igrati i bit ce jos bolji.
hasane, tvoj osmjeh je magican ,...
niko nije losije igro za reprezentaciju ko ovaj smokljan tj seoska varalica
Ako si mogao ti sto nebi mogao i on
Ima Pjanic da zasija pravim sjajem u Juventusu u to sam siguran, novi dijamant bit ce puno bolji nego sto je bio u Romi.
nemoj nam više tih dijamanata živ bio. de neka je obična pećina,ali neka igra za reprezentaciju, neka se ne manekeniše.
To je ono kao samo sam ja bio dovoljno dobar za juventus, a za pjanica ne vjeruje. Ti si levat Hasane, klasicni primjer bosanskog baustelca. Nisi zelio igrat za repku da se ne povrijedis, jer znas da je tad noga iz bajerna. Prodana duso.
možemo pričati ovakav i onakav ali je naš i uz to najtrofejniji. ko ima od naših bolje rezultate od njega.
Joj Braco de ne seri,vidi te ko gremlin si ruzan-
Ali nakon kontakta sa vodom 😂
Kaze covjek koji je za reprezentaciju igrao preko neke stvari.
Bolj pjanke igrac od hasana definitivno hasan se nije ni 30%trudio za reprezentaciju ko pjanke
Hasan ima pare, budimo kao Hasan :)