Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što je silva dobio 2 crvena protiv belgijanaca
čuj djon valjda đon
neka je dobio crveni dabogda slomio nogu mater mu karamo s.h.u.p.a.c.k.u primitivac iz jablanice.
nije ba Lenon, nego Wayne! Izgleda da je nemoca misija razlikovati dj od dz ,naravno u ovom sluvaju je DJON,nazalost cak ni \"novinari\" ne znaju pravopis
Ovo je Braco namjerno uradio.da ne dobije premije i jos da mu kaznu lupe. E to bi Baho pametni izvalio,ovo namjerno uradio. a raja ko raja natrag u svoje stado.
onaj nas majmun dzeko se sakrio iza korner zastavice.
pogibeljan i neoprezan start. da see mogu dodjeliti dva crvena kartona odjednom on ih je zasluzio
cuj dzon, pa nije lenon yebo ga napisite djon valjda ste toliko pismeni
Misimovic je ponovo odigrao katastrofalno..skriva se po terenu, bez volje, trom, bez motiva, siv, spor,tuzan,debeo,indisponiran, nikakav, lijen. Dzeko vrlodobar...stamen, borben, kreativan, opasan...i prava je steta sto nije zabio.
Idi uzmi kabaš, umij se, pa dođi ponovo na stranicu. Prijatno
ko je ovaj hasan, mislim za koju on reprezentaciju igra ? a da, ni za jednu, zasto onda pisete o njemu ? silva iz valencije je dobio isto crveni veceras,a igra za reprezentaciju spanije, bolje da ste to objavili.
EJ PIPO EV TI JEDNA PJESMA PRAVO DOBRA ZA TEBE http://www.youtube.com/watch?v=TrLUeyPS05w&NR=1
voliš gluposti pisat i provocirat kuku lele hahahahahaaahahaa
Pa ne moze se bas Salihamidzic nazvati Bosanski nogometas,posto nas ne zastupa u reprezentaciji,ja bih ga ipak nazvao Juventusov igrac.
E MOJ HASANE STA NAPRAVI.... SAD KONTAM ZASTO BI NJEG SAJO ZVAO, DA PRIPOMOGNE DA NAS JOS DUBLJE ZAJEDNICKI SUSIC-HASAN UKOPAJU!!!