Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neka ide sada sa Neuerom pjevati ustaške pjesme po jadranu
Na Balkanu se uspjeh ne prašta. Tako sada Bosanci ne mogu progutati da su Hrvati i Hrvatska ispred njih 15 godina. Treba brinuti svoju, a ne tuđu brigu!
Kakve veze to ima sa klimatskim promjenama?
i treba kad se zajebajes sa skijanjem
Braco je BABO U Bayernu.
Inace taj isti Tapalovic ga je prije 2 godine savjetovao da ode u Hrvatsku na ljetovanje kad je pjevao ustaske pjesme.
M. Neuer je odrastao medju Hrvatima u DE. Bio je X puta u Hrvatskoj. Ima kucu( vilu) u okolici Zadra. Lik je Hrvat u dusi. Njegova stvar sta ce da pjeva na odmoru. Da ga neka ckapi nije snimila i stavila na fejsbuk niko ne bi nista znao.
Nemoj tako i dedo ti je pjevao ..
Tako i treba, sigurno nije bezveze uradio taj potez.
Ucio ga samo da pjeva ustaske pjesme. Koji bolesnik fasisticki isti Covic !
"...imali strah da sve interne strane koje se dogovora trenersko osoblje "cure" prema Neueru." lektor se izgleda nije razbudio...