Još godinu vezan za Juventus
0
Salihamidžić bi karijeru mogao nastaviti u SAD-u
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MLS= Where Players come to Retire... To bi trebo biti glavni motto MLS\'a... Hasan je zestoki sup...ak... mogo je da igra za BH jos cijelo vrijeme a glumi nekog lika... bjazi ba....
ŠUPAK NAJVEĆI NA SVIJETU I POLTRON KOJI NIKAD NIJE HTIO DA IGRA SRCEM... !!!!!
nu ga nu ga ...a nu mu glave ...braca mocni
Najgori igrach reprezentacije ikad ! NaigraO se u Juventusu...to je cudo jedno. Nije mi bilo nista draze od onoga kad ga je Gattuso shamaro na poluvremenu Milan - Bayern utakmice. Nikad nije igrao srcem, pogledas ga u Bayernu trci ko navijen, pogledas ga u nasem dresu, ko pomija, sakriva se iza igraca.
Hasane kad ces sa Del Pierom na 1KG janjetine u Jablanicu ?
Ovi koji se busaju u prsa i samo pricaju kako su branili su upravo oni misevi koji nisu metka ispucali. Pravi branioci se ne hvale svojim podvizima. patrijot puske nije drzo u rukama.
Bosko Buha je imao 13 godina
Šalalalalala Juventus!!!! :D
Hasan je imao 92. kad je poceo rat 15 godina, samo da se zna!
HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
@zz Tebi je tamo, vidim, baš lijepo. Mašallah!
pametan cojek. da nece otic u bosnu u onaj baliinluk.
ma kakav hasan pobijego kad je bilo najteze,ja sam moro branit za njega,i dan danas cjeli svjet cjeni nas patrijote a ne ove pobjeglice,on prestavlja bosnu u negativnom kontektu a mi patrijote u pozitivnom, eto toliko da se zna
Hasan je ostao čovjek. Iako su dugo vremena i javnost i selektori za sve neuspjehe reprezentacije uvijek osipali vatru po njemu, Braco je igrao dok mu nije prekipilo. Sve najbolje u nastavku karijere.