Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad se, negdje 90-ih, dok je bio hit u HSV-u, zabi Bmw-om ljudima u kucu u Hamburgu. ;) Inace, ovi sto Bracu kritikuju - dobro'e mislit' na obraz. Salihamidzic treba da je ponos Bosni i Bosancima. Velikan.
Hasane, imao si jednu mana: nisi se znao prodati. Svi su te ocijenjivali po radu i svima si dobar bio. Samo nama nisi! **bo ih Barba.....sto je znao bolju pricu sloziti nego politicari!
*jednu manu:
Najuspjesniji nas fudbaler svih vremena. Svakome je valjao samo nama nije. Nama ne moze niko nas ni valjati.
Samo ti uzivaj u svome zivotu,i onome sto si Posteno zaradijo.Pusti ti pogan nek umiru od zavisti.Za mene si bio i osto onaj dobri normalni Braco.
Braco je legenda, shvatio je koja stoka su nasi Bosanci pa je brze bolje otisao medju civilizovan svijet
Najbolji i najuspjesniji bh igrac svih vremena, Roberto Carlosa je stavljao u dzep...
Ja konto da su favoriti roma zenit i benfica
Da imamo vise ljudi kao ti...