Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najvecih i najboljih igraca sto ih je BiH imala. Nikad necemo imati igraca s vise trofeja na najvisem nivou. Trebate vi seljacine znati da je Braco gigant, jer treba igrati za Bayern 8 godina i to u prvom sastavu i osvajati sve sto se moze osvojiti i plus Robertu Carlosu provlaciit kroz noge kao maloj bebi. I naravno covjek nije htio igrati za likove kao sto je Pusina itd, da oni kupe novac od Irana a da neko ko budala putuje po Iranu bez ikakvog razloga, osim da NSBiH pokupi novac od iranaca. Braco je gigant, i bez vrijedjanja.
tako je braco..
Ko je gledao prijasnje duele Bayerna i Arsenala u kojima je Braco jos igrao. Zna da sa Henryem nisu imali sanse i da su gubili sa po 2:0. Jel onda znate vi bolje ili covjek koji je vec igrao protiv njih. Sad su jos gori nego prije. Sta je radio Bayern Manchester Cityu ili Bazelu koji je izbacio United. A pogotovo Chelkseau koji nikad nije imao vise nafake niti ce ikada imati . Malo logike i fudbalskog znanja vam ne bi skodilo.
Jadan nebio pa Schweinsteiger je jedan od najboljih zadnjih veznih igraca na svijetu a to sto si ogranicen kao balkon i sto ne pratis njegove igre to je tvoj problem
nek je batsuber,svajnstanger,itd vrhunski igraci,hodati oni neznaju kamoli lopte igrati,pregrist ces ti jezik haso ....
sta je to i koliko braco napravio za nasu repku, osim sto je dolazio na neka okupljanja i cuvao noge na tekmama....
Razumijem da Braco navlaci za Bayern jer je tamo ostvario karijeru, ali reci da Arsenal vise nije vrhunska ekipa zato sto ove sezone imaju nekoliko poraza vise vrlo je neozbiljno.
Po istoj logici po kojoj je bankrotirana Malaga prosla dalje a Zenit koji na svakoj poziciji ima bolje igrace je ispao.
Hasane majstore, zauvijek ces biti srcima simpatizera Bayerna. Mogu da ga vole, mogu da ga mrze ali Hasan je legenda BIH fudbala. Pa ljudi bilo je sramota gledati zagrijavanje pred tekme reprezentacije. Hasan ima sam svoj program i niko ne moze da mu parira. Druga stvar on nikome nije morao da se dokazuje bio je daleko najspremni igrac i odgovoran na svakoj poziciji koju je igrao. Ali nije se to gledalo nego koliko ce para dobiti ko iz saveza,
Ne znam po kojoj logici Arsenal moze parirati Bayernu koji ima na svakoj poziciji bolje igrace od Arsenala !
Cuj ovog... Hasane, sam si to smislio ili ti je neko pomogao? Arsenal je na svom terenu glatko favorit protiv Bayerna. Zapamtite to kad se budete kladili tamo u februaru, i nemojte poslije kukati i reci da niste znali.
@njonjo,Irfane,papcino,poserem ti se u usta
seljance nase malo
Bez obzira kroz koliko kriza Arsenal prolazi, on ce uvijek biti klasa, sto govori politika kluba, navijaci, stadion, organizacija itd. j.e.b.i.ga, cak i kraljica elizabeta navija za arsenal :)
Zuti ptotiv San Marina...
Opet frustrirane spodobe kojima tatice plačaju net pričaju o stvarima o kojima nemaju pojma, Haso kralju ti malo na Sky a njonjo i slični kretenčići, mogu samo na kaficu od markice i da pate što im život bezveze prođe...