Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahah. Brat je najjači ❤❤❤😁
Majke mi, lik je legenda. Skroman, postuje svoje obicaje i principe, nije ga pokvarila sva ta slava.. Svjez vjetar u svijetu tetoviranih fudbalskih manekena.
Čuva se Salah zapadnjačkog kurvaluka i nemorala. Nije to lahko posebno ako si popularan.
@the_user jasta bolji je ovaj Saudiski i Egipatski moral kad zene pokriju i proglase toliko glupim da ne mogu auto da voze a kamoli biciklo. Ako ti neko zenu siluje oni nju objese ili je zakopaju do glave pa sve kamenjem po njoj dok ne prestane da dise zato sto je njena krivica sto je bila na putu siledziji. Bolji je taj moral od zapadnog hiljadu puta....ali sve to mozes izbjeci ako imas para, ako nemas onda ti je bolje da pratis Kuran inace i ti ces najebati
Bravo kralju! 99% drugih bi se zaletilo da zažvale reporterku.
Mu'min.
Brat :)
Dusa od covjeka ali igra za uzasno gadan klub.
@Sisoqo Da ,,gadan,, klub koji je osvojio ligu prvaka.
Prepao se....😂
Oprzio se covjek nek u noc od one polu lude zuje pa misli da su sve takve!😂
Svaka cast! Ovakav karakter i moral je rijetkost danas imati. Pogotavo zensko sve manje i manje zna sta je moral.....
Svasta si ovi novinari dozvoljavaju :-)
Mozda joj smrdi iz usta koliko je zinula 😂😂😂😂😂😂😂😂
ja mislio prisla mu na 5 cenata, ona po metra od njega i mikrofon ispred nje, nidje veze
Kakav divljak, bog zna iz kog plemena je taj dosao. Sigurno su mu teroristi rekli da ako bude namocio sta u engleskoj da ce ga objestiti cim se vrati u Egipt.
Definitivno najsimpaticniji i najponizniji lik u svijetu nogometa, ali i potencijalni vlasnik Zlatne lopte u godinama koje dolaze.
salah i zlatna lopta? 😂😂😂😂
Momak ako posti ne smije biti u kontaktu sa zenom jel mislim treba svačije poštovat