Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko Romi pomaze i kad je na klupi...
Dodaj kad loptu Dzeki pa ces i ti imati koristi .
Meni nikada neće biti jasno sto sada forsirate sa dzekom toliko lik nije u formi niti ce biti nije to vrijeme kada je igrao u wolfsburgu i bio najboljoj životnoj formi shvatite da je njemu 31 sada a realni gledajući ni ne trudi se sada na terenu sami zgrće pare,neće da trci neće da se bori neće da se trudi.
ja koliko se sjecam u barazu se jedini borio, znaci ostatak od 9 igraca na terenu ( ne racunam begovica) je bio 10 puta gori od njega, i da su se borili kao on igrali bi na evropskom..
Ne seri salah
kaže amra da salah može 3 sata guzit
ti bi dao bubreg da mozeg guzit zenu poput amre..
Veze pertle saigracima, na treningu 😂
I ja bi vam tako pomagao za 500 km sedmicno ;)