Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, ljudino.
sad ce ga srbi i hrvati proglasiti vehabijom hahahahahahahha !
Preispitajte imigrante u Sarajevu možda naletite na kakog ovakvog!!!
@xMADBALLx bravo ! a mozd nalete i na novog Steve Jobsa !
Iskreno se nadam fa će ostati u Liverpoolu, a Real neka dovede šminkere Neymara i Lewandowskog.
Ako Salah bude imao 5% uspjeha kao te sminkere bit ce dobro. Samo totalne marketing navijace njega mogu stavit u jednu recenicu s Neymarom i Lewandowskom koji vec godinama igraju na tom nivou dok Salah s 26 godina igra prvu takvu sezonu. Ako Salah par godina nastavi tako igrati onda mozemo dalje pricat. Englezi svake godine zbog marketinga dignu jednog njihovog igraca u nebesima, prije Vardy sad Salah. Bar u ligi sampiona je firminho njihov najbolji igrac, englesku ligu nepratim.
@chapito a kakav je to uspjeh Lewtdowski postigao? Neymar hajde mozemo reci da jeste, ali Lewatdowski je uspio samo protiv losijih ekipa... on uopste nije kalibar za Bayern! Dokazao se u LS protiv Reala... hljebnu kutiju bi promasio, zasluzan za ispadanje Bayerna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odličan je ovu sezonu, nisam se nadao ni blizu da će on napraviti ovakav uspjeh. Svaka mu čast. Ono što me zanima jeste samo da vidim kakav će biti iduće sezone.. Ako ponovi polovinu ovog sadašnjeg uspjeha, znači da je sazrio igrač. Ako ne ponovi, onda će biti još jedan od igrača u nizu, što bljesne jednu sezonu i to je sve, a najbolji primjeri su Vardy i Mahrez. Tako da, to je jedina nedoumica za mene po pitanju Salaha.
Također, treba se pohvaliti i to što je veliki čovjek i van terena, jer jedan fudbaler mora biti sve u kompletu.
@Crnalegija On je dosta pomogao Romi i to stoji. Ali, meni nije nešto zapao za oko, ničim me posebno nije očarao. Ove sezone je odličan, barem ovo što sam ja gledao, ali sigurno da mu dosta pomaže i stil igre koji gaji Klopp. I dalje mislim da nije igrač prevage i da će se njegova nemoć pokazati kada dođe neka ekipa koja je taktički dobro potkovana, tipa Real sad. Uostalom, vidjećemo.
Mohammed Salah, A gift from Allah, He came from Egypt to Liverpool, He's always scoring, It's almost boring, So please don't take Mohammed away
pjesma navijača Liverpoola :D
Bolja je ona "Cause we got Salah"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)