Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Saide . Al nikako mi nije jasno kako nemožemo zadržati okosnicu ekipe barem sezonu čitavu ? ?
sretno saide,,mogu sada odahnuti strunfovii
Kaj vam je kvazi portal, Said je u mome Dinamu ;)
Slazem se s tobom da sve treba biti posteno, ali ako imas takav princip onda se ne bi trebao diciti "trofejima" ove lige koja je sve osim postene!
papak
Saide hvala ti za sve protiv Zete, hvala ti što si pametan i inteligentan, sto si nas ucinio sretnim... Hvala Hvala Hvala Saide Sajo...
@Profa pitar Tačno, i time se ponosimo. Pošteno ispali i pošteno se vratili, i sad smo najbolji fudbalski klub svih vremena u BiH, sa najviše titula i najviše uspjeha u euro takmičenjima. Nikad zbog nas nije pravljena liga od 19 klubova koja nikad nigdje nije u svijetu funkcionisala sem u SFRJ zbog vas. I vi se time ponosite. I to mi je ok. POSTOJE ISTE STVARI KOJIM SE NEKI PONOSE A NEKI STIDE. JA SE PONOSIM ŠTO SMO ISPALI A TI SE PONOSIŠ PROŠIRENJEM LIGE. ŠTA JE NORMALNO OD TOGA. POJMA NEMAM. OSTAVLJAM TEBI DA ZAKLJUČIŠ. Saidu puno sreće u Bugarskoj. Dobar je to igrač.
otkud ba sad ovo, zar nece u lige petice...toliko o malom igracu a velikom papku
šTETA ZA OVAKVOG IGRAČA ,ODE NAM IZ LIGE SVE DOBRO,ZBOG PARA ,NE TREBA MU ZAMJERITI ,VALJDA ĆE DOĆI NOVI KLINCI ,
....A neka ste ga malo medijski popratili....ovaj teretnjak moze samo uspjeti u Sarajevu i nigdje drugo....a bez obzira na to zelim mu srecu i uspjeh....
E čuj ovih , ''FK Vaso Miskin Crni'', pa onda ''pravio uskoprugase budaletinama'', pa ''ispadali iz lige ex yu, nekoliko puta'',' ''najbolji igrac BiH svih vremena'', btw, ova zadnja mi je do j.a.j.a. . . . Toliko nebuloza, pa to mogu samo njanje. Djeco draga, ŽELJEZNIČAR je za vas kao Sears tower za Avaz twist tower, eto tako...
@Tonetto Seljačiću mali vjerovatno si juče šljegao u grad pa ne znaš da nk željznčmar NEKOLIKO PUTA ISPADAO IZ PRVE LIGE bivše Jugoslavije u drugu ligu tj NIŽI RANG TAKMIČENJA. Ostala je i pjesma iz tog perioda:"Famose,famose-eto želje tamo se!"
E bas mi je zao.Fakat je bio za kosevskog nizeligasa :(
Zatvori bolan ta vrata kako treba
Daj Boze da Said uspije.Da ne bude kao Skoro. Haj' malo tam' pa nazad u Torpedo, pa malo vam' pa nazad u Torpedo pa malo gor' pa nazad....
Bas me zanima da li ce u skorije vrijeme, ijedan igrac koji nesto vrijedi ostati duze od godinu dana u ovoj nasoj ligi??
momak je sjajan tehnicar i fudbaler samo nie u stanju da se uklopi u dobru ekipu. fali mu smisao za brze kombinacije. on to zna sam. al ne u ekipi. ipak mislim da je sa vremenom mogao da to sve da nauci. pametnije mu je bilo da saceka jos pola godine. mogao je bolju ekipu naci.