Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od verdera do lokomotive pa nazad u olimpik.Kad ga verder dovede kontam vidi ovog dobar al koda ga neko prokleo podze niz brdo umjesto uz.Zao mi je Saida al za tebe je zavrseno bar sto se strani klubova tice.Cu trebat ce im na zimu sad ne.Kao prvo nikad da sam Igrac nebi za dinamo igro da saharu na prsima nosim a Mamic ustasa da naredzuje onaj koji misli da moze sa parama haram sve.Vidi kako ces zavrsit jarane na kraju. Saide bjezi iz tog kluba.
Pitali brku za ovog sjajnog nogometasa koji ide na posudbu u Lokomotivu, ne znam koliko klub ima vremena da ceka nekog igraca oce li da zaigra ili ne ....umjesto da predvodi ove malade igrace Dinama sa svojih 27 godina najboljih za jednog igraca,on odlazi na posudbu,naravno nema lezat a primat placu.....a u 24 godini iz inostranstva dosao u nasu ligu bljesno jednom il ni jednom i odmah ga neznalice trpale u reprezentaciju....sad fol nesretan i povrjeden a i kad je bio naj zdravi trom spor i lijen....bolje imat jednog Suljica u timu nego dva Husejnovica.....npr.
Saide kralju Legendo
ko sto gledam ide Azmir po njega....na polusezoni:)
tipičan nastavak karijere za igrače iz naše lige.....tužno ali istinito
http://www.index.hr/sport/clanak/said-husejinovic--jos-jedan-dinamov-nogometas-sklon-nocnim-izlascima/655479.aspx
said moze jedino brusiti zeljezne profile u kakvoj privatnoj firmi koja se bavi balkonskim ogradama. zanimljiv je taj nas mentalitet.. naprave kao dobar transfer (said je bio u werder, ko se jos sjeca), kupe sebi porschea, babi kakvog ferarija, i sviraju kurcu. hrvatska je nakon treceg mjesta u francuskoj 1998. prodala sve sto je igralo fudbal, ali su se oni trudili i narednih sezona, i stvorili neko ime i tradiciju u evropskom fudbalu. mi smo odlaskom u brazil izgleda dotakli bogu bradu i sad nasi fudbaleri uglavnom tavore ili na klupi ili na tribinama.. od prvih 11, lulic, pjanic, dzeko i spahic su starteri, ono je sve ili klupa ili neki xxspor u turskoj..
To ti misliš da ima znanje. Tip je spor, isto kao i Hodžić, njih dvojica su vjerojatno 2 najsporija igrača Dinama.
E moj Saide, *ebo te Dinamo. Tamo je propao svaki naš igrač. I onom malom Hodćiću je bolje da što prije ode iz tog kluba...
'ebo te dinamo i Mamić.
Vidi ustašice što se našao uvrijeđen.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Fakin :) http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogomet/husejinovic-napusta-fudbal-ako-ne-pobijedi-zelju