Nogomet
0

Šahtar je Ranierijeva "biti ili ne biti" utakmica?

Totalsport
Claudio Ranieri (Foto: AP)
Claudio Ranieri (Foto: AP)
Samo bod iz posljednje tri utakmice Romine nogometne ekipe uskovitlao je nemirne duhove oko kluba pa su navijači na razgovor među igrače poslali svoje izaslanstvo, a mediji krenuli u smjenjivanje trenera Claudija Ranierija.

Navodno se već i zna favorit za klupu s koje bi Ranieri trebao otići. U pitanju je Vincenzo Montella, klupska igračka legenda, trenutno trener u mlađim dobnim kategorijama kluba.

Pojedini talijanski mediji tvrde da je Ranierijeva "sudbonosna" utakmica ona protiv Šahtara u srijedu. Riječ je o prvom ogledu osmine finala nogometne Lige prvaka nakon koje bi više toga trebalo biti poznato.

"Trener je poput supruga, uvijek posljednji sazna. Sve su to glasine nastale iz ljubavi prema klubu", komentar je koji je Ranieri uputio na pitanje o mogućoj smjeni.

"Protiv Šahtara očekujem prekrasnu utakmicu. Čeka nas jaka ekipa i svako ko misli da smo imali sreće u žrijebu, trebao bi razmisliti još jednom", najavio je Romin trener nadolazeću utakmicu i još se jednom osvrnuo na svoj mogući odlazak:

"Nedavno sam pitao momke imamo li ikakvih problema i jesam li ja uzrok njima. Odgovorili su mi negativno. Borit ćemo se do samog kraja".