Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast pape...Mozda nisi trenerski strucnjak, al si ovim potezom ispao covjek. Respect! A sad sa novim trenerom u nove pobjede!
eh da su svi kao pape...gdje bi nam bio kraj. Nego, sad tu lovu ulozit u nest pametno, infrastrukturu ili cak dovesti nekog kvalitetnog trenera. Citam neki dan da je Trapattoni slobodan i da ga je Grcka vec kontaktirala. Kad mogu Grci...zasto ne i mi!?
To je zato sto ima klauzulu u ugovoru ako dovede u pitanje odlazak na EP da mogu da raskinu bez obestecenja,to su danas iz saveza i potvrdili.O cemu on prica kad kaze da ce on biti korektan prema savezu a ne kao oni prema njemu ? Gdje to nisu bili korektni ,produzili mu ugovor kad niko ziv ne bi.Hah , on je kao dobrica sad tu neka.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nas najbolji igrac svih vremena, los trener, ali na kraju gospodin. Sve najbolje Pape!
Safet Susic - Pape selektor BiH :D hahaha moro sam
Ja bi volio da se on vrati. Sušiću vrati se sve ti je oprošteno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolji igrac BIH ikada,najuspjesniji selektor BIH ikada, najveci ljudski karakter IKADA, uopste nisam iznenadjen,Pape je ipak GENTLEMAN.Kapa do poda.Hvala Pape za Brazil,za 15.10.2013, ta noc se ne zaboravlja...
E svaka ti čast za ovo !
Suskavac ima da vratis :D
Mogli su mu brate uplatit kvalitetan trenerski kurs, da nauci nesto.
bolje da tebi potplate ucitelja da i ti imas osnovnu skolu
a u tvom se selu se potplacuje ucitelj, ne direktor?
Da te nismo nekoliko puta uhvatili u lazi mozda bi ti i vjerovali. Dace oni tebi pare samo sto nece biti nikome u interesu da to i javno kaze.
Ako je ovo istina, onda oprosti mi Pape. Makar za galamu oko ovog obeštećenja. A za fudbalsko ne znanje, vala ne povlačim.
Eno ga sad, sad je i džentlmen, kako te stid nije? Uništio si nam sve šanse a sad bi još da budeš džentelmen. SRAMOTA! Imao si priliku biti džentlmen poslije Brazila, a koliko-toliko poslije Kipra, a sad si samo jedna spodoba bez obraza i morala. Pokrij se dekom preko glave i pravac Pariz pa tamo glumi džentlmena.
Hvala Pape za sve
Sajo, uzmi im sve i kintu, gamad nezahvalna.
ljudina, ostaje ljudina,a zlobnici neka pocrkaju
Pape neka ti je sretno!!! Dao si sve od sebe, a i našem narodu nikako udovoljiti... Kenjali su po tebi i kad nisu trebali ali si ovaj put malo više zabrljao. Ljudski je griješiti... nek ti bude sretno!
svojom tvrdoglavosću je platio ovo !! da je samo malo bio senzibilniji i pametniji da je malo osluskivao glas naroda i novinara ovo s ene bi ovako zavrsilo
Hvala ti PAPE za sve sto si uradio ..........
Mi se odlikujemo time da sve brzo zaboravimo, a posebno necije zasluge. I u licnom odnosu ljudima zaboravimo kad nam sta dobro urade, a ne na ovom kolektivnom dijelu sto je ionako za nas manje bitno. Vrlo nekorektne kritike tipa - Pape dobar si kao igrac i nikakav kao trener. Pa ko je nama valjao, valja nam dok valja i onda ne valja... PAPE Aferim i sretno...
Bravo,.. ona Juga je izgleda najviše selektora imala muslimana,..mislim, i ja sam ,al brate ,..evo,.da vidim koliko će.,,ako dođe Vaha, valjati ovim našim "selektorima"
da da... prije i poslije.. tek kad se sve zavrsi mozemo o tome pricati... a do tada ostaje da se vidi... nas politicari lazu 20 godina, pa opet nista.. a treneru koji je pola familije i bratov stozer igraca nesposobnjakovica uvalio u repku ne vjerujem ni kad poklone nosi...