Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teleća glava na to sve kaže = MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
U Brazil je BiH odveo Izet Hajrović šutinom protiv Slovačke i tačka!
I Gekas nas je odveo u Atini zahvaljujući tome što je promašio prazan gol u 4,5. minuti .
Hahaha... Zar ovoga još uvijek neko uzme za trenera????
Jedan od najvecih ublehaša od trenera... samo je naslijedio od Ćire sve igrace i atmoseferu.. cim je to splahnulo pokazalo se njegovo trenersko umjece...
Eto Safet jedini trener koji je dobio odkaz... Ferguson, Wenger, Gvardiola... To su jedini koji odkaze nisu dobili... To vam je djeco fudbal... Al najlakše je na svoje pljuvati. Nama ništa naše nevalja...
Jeste ali Sušić je dobio otkaz a ma u baš sve jednom klubu u karijeri koji je trenirao . Nigdje nije napravio rezultat neki i naravno nigdje nije imao obraza ni u kom slučaju da sam podnese ostavku nakon blamaže i neuspjeha .
Nek si ti prodao tekmu Nigeriji preko Blattera. Sve je poznato, niko neće pokvarenu robu.
Pokrali mu kasete😂
Steta za Papeta ali i dokaz one narodne kako dobar automehanicar ne mora biti i dobar s ofer.Tako je i sa njim. Igrac u svoje vrijeme prvaliga dok evo kao trener se jos nigdje nije ni zagrijao a vec mora vani.
eto ti nisi bio dobar fudbaler pa ne treniras no jedan fudbal ski klub, sem mozda na menager 2018
Nije uspio nabaviti najnovije kasete pa ga otjerali
kasete u vitrini priveremeno
jbg, gdje god se pojavi nogiraju ga...
guzirali tebe ko?
ma ljudi trener je tu samo da se promijeni kad ne ide timu jer ne možeš promijeniti 11 igrača. ne sjećam se ko je to rekao ali je genije.
Pape Pape Pape Sušić Pape Pape Pape Sušić E jbg Pape
a jos puno je bodova u igri..
Ma reci im Safete lako je vodit Real, Barcu... Vece klubove.to bi i ti mogo komotno!!