Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa kojim adutima bi trebao biti selektor ?? evo ja cu reci tri razloga zasto ne bi trebao biti selektor: 1. nedovoljno iskustvo za mjesto selektora 2. realno koga je vodio od timova i sta je napravio sa njima 3. za mjesto selektora treba mlad dinamičan selektor a ne covjek kojem i zvonjenje telefona pravi problem realno eto neka selektor opet bude iz Sarajeva i to Amar Osim tata Ivica je predsjednik komiteta a sin neka mu bude selektor odlicna kombinacija poznavjucu Amara i njegov mentalitet i narav sigurno bi od repke napravio jos jacu reprez. organizovaniju i plasirao bi se na SP
Idi ubleho ne vracaj se, priredio si nam najveci debakl sa onom sesticom u cijeloj historiji postojanja, da.bo.g.da ti neko razvalio tu kon.j.sku facu.
pa susica ne vole navijaci sarajeva, dalje je smijesno pricat i usput susic je zidov;)))
AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!! AMAR OSIM ZA SELEKTORA BIH !!!
Ma razguli, naporan si vise. Bogzna kakve uslove postavljas, a uspjesan si kao i svi do sada. Voz.
Ja se sjećam, dok sam dijete bio da sam sa svojim drugarima maštao kako Bosna igra sa Brazilom .. al smo isto to znali da o tome samo možemo maštati. Sad, ni manje ni više, Brazil nam se sam nudi da odigramo prijateljsku utakmicu .. bez obzira što nema značaja ta utakmica, ipak da nas Brazil ponudi da igramo sa njima, sve govori koliko smo uspjeli. E sad, koliko je Pape za to zaslužan, ne želim da govorim, jer svako od nas ima svoje mišljenje.
Ne volis Bosnu ali zivis u njoj??? Koji pateticni slucaj, prosto mi te zao. Nego tvoja konstatacija da je Dragan Jovic pokazao u Zrinskom da \"zna svoj posao\". Mozes li nam reci sta je to pokazao? Koji ste to vi iole dobar tim pobjedili. Nesto ste mozda napravili u Evropi? Ako je za tebe uspjeh pobjediti Jedinstvo iz Bihaca i biti prvak, onda si ti u velikoj zabludi. Haj sad probudi se iz sna i seli u zemlju koju ne mrzis.
Idi Tita ti.
DRAGAN JOVIC,JEDINI ZNA SVOJ POSO POKAZO JE TO U ZRINJSKOM,NE VOLIM BOSNU ALI COVJEK JE SPOSOBAN
haha Ibrakovic...aaa hajd nek bude da se smilujemo zenici..i zenica ima nekog hahaha,ma nece nikad zenica napredovati jer je previse mrzi druge gradove i zbog kompleksa
on je ubleh a ti sm rdi s
Pa ako se vec po gradovima bira svak svoga konja za trku ima... Zenica - Abdulah Ibrakovic, mlad strucnjak, a pokazao da umije... Mostar - Vaha, velemajstor, al realno nemamo mi kesa za njega... Sarajevo - Musemić, Osim... nisu losi, Amar pogotovo, al\' ne vjerujem da bi predstavljali ikakav autoritet momcima iz repke... itd. Elem, neka te Safete, da probamo jednom i dva ciklusa zaredom sa istim selektorom, mozda se i izgradi nesto :)
on je ubleha ti sm rdi s
Jak si mnogo :) Pa zar ne vidis da od 3 stavke koje si nabrojao, dvije su pratkicno u kontradikciji. Mora biti mlad, i mora biti iskusan. Kako Bogati? Ok, Ima Pep Guardiola, mozda bi on pristao na 5000 eura i pljuvanje pola nacije, ljudih kao sto si ti. Bolan vama nista ne valja, od mrznje ne vidite nista. Safet je OK trener, ima puno boljih ali oni nece doci u BiH pod ovih uslovima, ni u snu. Zato prestani da sanjas, i dosta mi je vaseg forsiranja Osima, kakvo je to on napravio ime?? A nije Bogami ni mlad vise. Zato, Safet je napravio dobar posao, poslozio ekipu, konacno imamo sistem igre i imamo cemu da se nadamo na sljedecim kvalifikacijama. Ima boljih trenera, bez sumnje, ali za klupu BiH reprezentacije, pod ovim uslovima, nema!
ja safetu ne bih dao da vodi skolsku sekciju malog fudbala a kamoli reprezentaciju -rumunija lupa sakom o stol ko dijete, -portugal, stoji ko ub.leha ne zna izmjene napraviti, -begovic s pravom ga pravi dal.abu on ga moli da igra, -miske mu ga mece u pa.kas pred citavim stadionom, ubl.eha nista, -stavlja hasagica povrijedjenog da brani, -jahic... eto samo neki safetovi am.aterski potezi da ne idem dalje, pametnom dosta.
AL U KU RCU CE BITI,U KU RCU VEC I JESTE
bice Zenica glavni grad!!!