Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto li sada Pape igra sa bekovima?! Odustao od avangarde?!
Nas je Pape odvei na S.P. volio bi da grijesim ali sumnjam da cemo ikada vise otici na veliko takmicenje. Tako da nema mjesta pljuvanju Papeta, a vi dripci gledasjte kasete kako nas Pape odvede na S.P.
Glup si kao i teleća glava! Nije nas Pape odveo nego Ćirina reprezentacija koju je ovaj mamlaz uništio svojim nebuloznim taktikama! Zbog njega više nećemo ni vidjeti više velikih takmičenja!
@@vezirac@ Jedi ?ovna i pij +rin.
Bravo Pape !!!
Morate imati poštovanja prema ovom Čovjeku!
"Love je u 13. minuti postigao gol iz jedanaesterca za 1:0, dok je vodstvo udvostručio Omeruo u 37. minuti. Gostima je nadu vratio Gueye u 71. minuti, ali samo tri minute kasnije za 3:1 gol postiže Junior Fernandes... Konačni rezultat postavio je Akbaba u sudijskoj nadoknadi." Dakle, postignuto je 5 golova, tako da ne može biti rezultat 3:1!
njima eto moze ahahaha
ko zna koliko je bilo na kraju morat cemo uzet trake premotati sto bi pape rekao hahahah
Hvala za istoriju, Pape majstore!
Bravo Pape