Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Susic najbolji trener svih vremena, opcenito u historiji fudbala
@11111tayson Ironija?
Šabane :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zaboravili su napisati "mirno" posmatrao poraz.....
Sad ce u drugu ligu.
sad ce preseliti na klupu i gledati isto
Covjek tek dosao tamo i ocekujete da pobdjedi za njih uozbiljite se.Safete mi balkanci smo takav narod vise voli tudje nego svoje pa makar.Vjeruj mi vise te cijene vani nego ovdje.Nikada im nisi niti ces biti dobar, kao ni Dzeko ni svi ostali
Pa nema vecih govana od nas jaro,seljaci zesci nema sta dokazano,inace ja nazivam KRKANI...
MISLIM DA NEKO ORGANIZOVANO PRAVI HAJKU PROTIV SUSICA:: PAPE JE JEDAN JEDINI
dajem mu 4 mjeseca ,pa otkaz!!!
Alanya, pripremi se za nizi rang. Ovo je nenormalna statistika ali svaki klub kojeg je Susic trenirao je pod njegovom palicom ispao u nizi rang..
eto ga Eto...
A ko pravi već dakazani bosnjo on će - ako se plasiraju u ligu prvaka (hahaha),izbaciti nekog iz tima da bi ubacio svoj rod (aka. Tinu uhljeba). Nemože on dalje od svoj svom, pa po cijenu nehljeba dovešće uhljeba.
Sretno Pape!
ne daj se safete sajo sarajlijo