Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo safeteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SAFETE ZAFALI CIRI STO ODE NA SP
Sretno Pape
Safete nista i nikakav si trener dok ne promjenis sve ove sporove u Turskoj
NAŠAO NOVI KLUB ALI ŠUŠKAVAC NE MIJENJA ZA NAVODNOG NOVOG TRENERA BARCELONE POSLIJE BRAZILA STVARNO JE TRENIRAO SVJETSKE KLUBOVE KAO IGRAČ-IGRAČINA KAO ČOVJEK-PAKETA U RATNO SARAJEVO NIJE POSLAO KAO TRENER-SMIJURIJA!
Jedne prilike 80-tih kad su skupa uzivo gledali utakmicu PSG sa Safetom Susicem na Parc des Princes u Parizu, Dragoslav Sekularac koji nije priznavao ni Pelea ni Maradonu da su bolji od njga rece legendarnom Ciri Blazevicu “Bata Ciro mamu mu , ovaj je bolji od mene” dovoljno govori o Susicu.
Da bi bio izvanserijski vezni igrac moras imati Inteligenciju, pregled igre i razmisljati unapred kao Pilot supersonicnog aviona (MIG, F16,SU...) a Susic je to sve imao. Safet nije bio PhD Doctor nogometa iz knjiga vec u praksi, dovoljno je otici na youtube i uvjeriti se...da nije bilo strpljivog Safeta, obzirom na medijsku hajku i raznorazne klanove reprezentacija bi se raspala prije SP u Brazilu...citam ove komentare i nemogu da vjerujem sta se sve pise.
Bit će zapamćen kao jedini selektor kojeg je jedna reprezentacija odvela na svjetsko prvenstvo.
Proizvodjaci DVD-ova na aparatima
Jebla te ta legenda... Trener nula bodova. Evo ja se poserem na takvog trenera
Realno naklon do poda, jedini je selektor koji je nesto postigao kada je nogometna reprezentacija u pitanju. Pravit cete vi safeta od zemlje, kakav Bazdarevic i pjano Prosinecki, to su totalni promasaji. Ovaj savez treba preuzeti Elvir Bolic ili neki drugi reprezentativac koji se oprostio, previse imamo suplhatora i varalica u fudbalu, te raznih mesetara sa politickim vezama.Zato nam je liga na dnu, dalje i gore sigurno nema. Safet je bio i ostao gospodin.
Ko god kaže "Ćiro mu ostavio ekipu", ja bi mu složio šamarčinu.. Nije ni Valverde zaslužan za osvojenu dvostruku krunu, garant mu je onda Enrique ostavio ekipu u dobrom stanju. Kakvih glupana i tikvana ima, čudo jedno..
@Terminatoor1 slozim ti mamu
@MehooPudlica Slab si ti hajvanu.
RIP Akhisarspor!
Najuspjesniji nas trener svih vremena , idemo ponovo na SP kada se prosiri na 42 zemlje znaci 2026. Mexico-USA-Canada
Ma niste otišli niti na prošireni euro 2016..... Slaba ti utjeha. Osim toga na tome prvenstvu 2026 Europa neće imati puno koristi jel već ima najviše zemalja a dati će se prilika Africi i Aziji te ostalima koji do sada nisu imali šanse.
Za one neupucene, Pape je 2010 proglasen za najboljeg igraca u istoriji PSG-a, 2012 od strane France Footbala proglasen najboljim stranim fudbalerom svih vremena, a nalazi se u kuci slavnih PSG-a. 2004 za najboljeg bh igraca svih vremena.
@Anti-SDA Citaj sta pise, najbolji strani fudbaler svih vremena, ne samo u PSG-u, on im je i donio titulu. Nisam zavrsio sve, najbolji strijelac prvenstva sfrj 79-e, najbolji igrac prvenstva sfrj 79-e, 85/86 titula sa PSG, 82 KUP francuske, tri hattricka uvalio rumunima, italiji i argentini. Pogledaj ovu tekmu sa argentinom da vidis sta je dominacija.
📼 📼 📼
GOSPODIN
Jedan je Papespor