Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene baš zanima šta će biti ako se kvalifikujemo jer taj osjećaj ne znamo... znamo dobro šta će biti ako se ne kvalifikujemo, prošli smo to puno puta xD
Tako je pape majstore,oni su favorit, ali ćemo ih izbaciti aBd,samo spustiti loptu na zemlju.
za sve si ti kriv pa smo ispali sa jednim spicem nismo nigdje stigli
portugalci će vam se n.a.j.e.b.a.t.i. islamsko fundamentalističke nane.
Mi igramo u 22:00 tako da taj naslov mozes ukoristiti u prognozu
@bolo Pa samo da je Reprezentaciju doveo na 20 mjesto FIFI-ne rang liste ti i tebi slični džukci bi trebali biti ponosni na taj rezultat i Papeta! To se kao slučajno desilo, je li papak? Nemoj više komentarisati jer si izuzetno GLUP i pusti velikog Papeta da radi svoj posao, jer je na dobrom putu!!!!!!!!!! A i ovo obraćanje prema meni ustavri govori ko si i šta si! Ti si jedan velika nula od čovjeka!!!!!!!!!!!!
KONJU \'\'MIRSO\'\' (ako nisi neko iz R Šumske) niko ne kaže da si PAPAK I NEBITAN SI MAGARČE, nego navijamo da nam zaigra SAŠA PAPAC, VIDIŠ KOLIKO SI glupson PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC, NAPRIJED ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIII, SRETNO !!!
Gad ti je mama a sestra ti je vec polovna. Sta je ucinio kao trener do sada, sta? Reci mi ti sta majke ti? Pusti to sto je kao igrac bio sila, ali kakav je trener? Daj ba, Papetu je i dobra dosla ova repka, taman ce se dobro prodati sada poslije plejofa. Papak ti je babo
PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC,PAPAC, PAPAC, PAPAC, PAPAC, NAPRIJED ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, SRETNO !!!
@Mirso Ti si majmun, kada su te roditelji odgojili na takav primitivan način. Ti češ držati pridike jednom velikom Papetu SRAM TE BILO!!!!!!!!!!!!!!!! Šta si ti jadu postigao u životu da jednog Papeta tako nazivaš? FUJ gade!!!!!!!
Sve da zaboravim, svu dodatnu ljepotu nastranu, ali nema nista ljepse nego na dan utakmice, kada su svi u tome stihu, kada su i dnevnici drugaciji... Hvala ovoj reprezentaciji sto makar malo oboji svakodnevnicu ove zemlje ... !
Istina ja da idemo u Lissabon rastereceni, ali nadam se da ovaj majmun ce da ide na sve ili nista. Dakle sa dva spica, pa kud puko da puklo. Srce kaze da bi mogli proci ali mozak kaze 3 razlike za portugal, NAJMANJE,na zalost. Nego treba se okrenuti ka kvalifikacijama za SP.
Dobar je Susic, kaze jedno a drugo misli, tj stavlja pritisak na domace igrace dobar manager. ps Nesto u zadnje vrijeme nema onih komentara protiv Susica, gdje ste misevi???!!!
pape se već priprema za poraz čini mi se da mijenja priču
Kako god da bude, Safet mora ostati. Bio sam skeptičan ali je čovjek pravi ZMAJ!
sajo znas i sam da mi tamonemamo sta traziti cigani ce nas razvaliti sto posto da smo kojo srecom pobjedili bar sa jednimgolom prednosti imali bi kake takve sanse a ovako vrlo tesko i ono sto smo odigrali protiv francuza je dobro ali treba biti realan da su bili benzema i ribery fasovali bi po guzici pofino.
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE