{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Safet Sušić: Možemo ostvariti dobar rezultat

13.8.2012. u 16:06
49
27
Safet Sušić: Možemo ostvariti dobar rezultat
49
Safet Sušić: Možemo ostvariti dobar rezultat
Reprezentacija Bosne i Hercegovine će današnjim okupljanjem u Llaneliju početi pripreme za prijateljski susret sa Velsom. Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić, uprkos problemima sa sastavom, kaže da ima dosta dobrih igrača koji to mogu nadoknaditi.
"Problema sa sastavom imam, ostao sam bez Papca, Rahimića i Medunjanina, koji su puno značili i meni i čitavoj ekipi. Ali to nije problem za prijateljski susret, poslije ove utakmice najvjerovatnije ću pozvati Medunjanina, dok Rahimića i Papca neću moći pozvati zbog povreda. Imamo dobre igrače i možemo sastaviti dobru ekipu i ostvariti dobar rezultat. U posljednje dvije ili tri utakmice nismo zabilježili dobar učinak ali ovo je dobra provjera sa Velsom, gdje možemo izgraditi samopouzdanje i potpuno spremni izaći na teren u utakmici protiv Lihtenštajna", kazao je Safet Sušić.

Pred našom selekcijom su utakmice sa protivnicima koji nisu najjači koji nas očekuju u narednom periodu, ali prema riječima selektora, u svaku od njih se ulazi krajnje ozbiljno.

"Pa nikada ne razmišljam o svim utakmicama, idemo jednu po jednu, a najvažnija je prva sa Lihtenštajnom, gdje igramo pred našom publikom i smatram da ne bi trebalo biti problema. Naši igrači ozbiljno ulaze u svaku utakmicu koju igraju, a to se pokazalo protiv ovih malih ekipa, gdje smo ostvarili dobre rezultate. Siguran sam da ćemo pobijediti u utakmici sa Lihtenštajnom, a kasnije ćemo razmišljati o drugim utakmicama", izjavio je Sušić za Klix.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: