Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA TI SAFETE
safet susic je umro juce kada je izjavio da je bolje igrati na neutralnom terenu nego u zenici
i ti Miro puno pitas, nemoj bit toliko bezobrazan, pa izabrali ga ljudi, sigurno je i Sabahudin Topalbecirevic reko da je on najbolji, zar ti treba veci strucnjak? @BORDO_ODIN, sta je bilo maca pojela jezik? :)
... i nadasve ovaj spisak rezultata \"VELIKOG\" je strašno dug, ne znam kako ti je stao na jednu stranu...
OK, \"PSG\" JE VEOMA \"VELIKI\" KLUB, a francuska liga je \" baš \" bila kvalitetna u njegovo vrijeme kada su harali Liverpool, Juventus itd.. A ovo su ti \"VELIKI STRUČNJACI\" (osim Osima - naravno). Sad mi navedi šta su ostali stručnjaci napravili da bi se tako mogli zvati, a za Jugu na SP je igralo tada puno boljih igrača...i dalje mislim da igrača kojem se obilježi karijera sa \"Ne sam Safete...\" ne možemo nikada nazvati najvećim svih vremena, a pogotovo da trenira nekoga kao što su Miske, Džeko, Pjanić i ostali Zmajevi..
Safet Sušić proglašen je najboljim igračem BiH svih vremena. Za njega su glasali Hadžibegić, Osim, Pašić, Smajlović, Katalinski... O kojim rezultatima govoriš? Sa PSG-om bio prvak Francuske, osvojio kup. Sa Jugoslavijom igrao na SP, proglašen najboljim igračem jugoslovenske lige. http://www.youtube.com/watch?v=nxbBKZjod4c Evo ti adresa pa pogledaj golove...
Hvala, tako je i ja još uvijek čekam da mi neko nabroji Papetove rezultate. Ja Vam mogu objaviti sve njegove NErezultate sa timovima koje je trenirao, kao i igrao za \"VELIKE\" klubove... Sad taržim i da mi nabrojite \"VELIKE\" STRUČNJAKE koji to tvrde...
Cijeli dan čekam da mu odgovoriš, i opet nista.... Konkretno pitanje, i zahtijeva isto takav odgovor... Bujrum izvoli-bez filozofiranja..
miro 13.05.2010. u 09:50 VECINA SMATRA GA NAJBOLJIM IGRACEM SVIH VREMENA , RIJETKI ( KAO NAPRIMJER TI ) NE MISLI TAKO . MEDJU STRUCNJACIMA NEMA DVOJBE .
\"Ne sam Safete...\"
OK, igrači Želje proglasili Papeta legendom... hahahaha. Ponavljam, NABROJITE MI REZULTATE VELIKOG PAPETA\" MOLIM VAS...
E moj \"miro\", ti koje si nabrojao su njega proglasili najboljim, za to je najbolji svih vremena!
\"JEDAN JE KRALJ\" - PAPE
ako je on najbpolji svih vremena, a šta su onda Osim, Bukal, Baždarević, Haris Škoro, itd... koji imaju rezultate iza sebe. Može li mi neko nabrojati rezultate \"VELIKOG\" Safeta - \"Ne sada Safete...\" je obilježilo njegovu karijeru
prinz sa krivaje, u carsiji kudzen osporavan ogovaran. Babo mi veli: igrac za sebe( neigra za raju, karkuilise odmjerava sve), tih, odlucan, familijaran,stidljiv, nepricljiv, na prvu krkan i glupson, na drugu dzentlimen i tvrdoglav , na trecu vrijedan paznje i respecta: Odlike velikih gromada \"ljudi\" nepriznati i isprovaljivani u svojim kasabama , u svijetu dijamanti, unicati, velikani. Ljudskosti nam fali da priznamo sebi danam je komsija zvijezda svjetskih razmjera. sve dok meni hala gori nek i komsiji kuca! Pape vrati se rodnom balvan city - ju!