Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je trenera na Svijetu koji sa ovom repkom nebi kroz onakvu grupu ostvarili plasman na svjetsko prvenstvo. Isto je malo selektora na svjetu koji nebi sa ovakvom repkom nebi komotno prosli grupu. Sule je jedan od takvih. .. Nismo se mi bili plasirali na SP u Brazilu zato sto je Susic selektor, mi smo se plasirali UPRKOS tome sto je Susic selektor!
ćiro - peder pape - kasetaš
ako je on 23. selektor, onda ih je bilo 22 na prvenstvu
Klasicni "PITAR".Porototip ponasanja navijaca bordo kluba iz slijedecih mjesta: Kobilje Glave, Sokolja, Panjine kule, Ćoline kape, Ustikoline, Foce...Glavni nacin komuniciranja tuca ili u boljem slucaju mrs, j....m ti mater i okrene se podvije usi kad osjeti da je intelektualno izdominiran.
Potrebni suradnici za honorarni posao! Vise info na: http://ow.ly/zfRH7
Taj rejting je realnost, nije za prvih 15, ali nije ni razočarao kao del Bosque ili recimo Scolari ... E sad druga je stvar što smo mi zatucan narod kod kojeg nema sredine il bos il hadžija... Postavio je dobro igru protiv Argentine i Irana, promjenio formaciju, ubacio neke nove igrače (Bešić, Šunjić itd.) i repka je zaigrala puno bolje nego u kvalifikacijama. Stiče se utisak da je pogrešno procjenio reakcije nekih igrača protiv Nigerije, ali kakvi su to igrači koji mogu igrati samo 1 poziciju, pa kod Leva ih promjene nekoliko u toku utakmice. Da je i pogrešna procjena, dešava se to i iskusnijim trenerima ... Iskreno bio sam protiv njega kao selektora kad je postavljen poslije Ćire ..., jer nije bio trenerski afirmisan, nije vodio ni jednu jaku ekipu dotad ..., praktično su mu dali repku da se na njoj kali. On je ipak solidno to iskoristio, preživio sve pritiske i sad je bar duplo bolji trener nego što je bio... Kroz mlade repke treba stvarati boljeg trenera, jer trenutno boljeg nemamo
Ma naseg strucnjaka treba izbrisati sa liste. On kao fudbaler je odlucan ali kao selektor jakooo los.
E Bgm ja ne znam ni kako izgleda "selektor Južne Koreje Hong Myung-Bo" :)
Hoce novinar da se digne preko gospodina i legende Safeta...i bihuzure covjek u Parizu....dze to jos ima...
Safetu Susicu treba dati dozivotni ugovor, jer je iskreni patriota. Susicu uz tebe smo!!!
Naravno da je iskreni patriota. Zvali su ga cak dva menadzera iz Irana a on ih odbio zato sto hoce da bude selektor bosne. Pardon, zato sto mu nema nigdje drugo posla.
SAFET ZIVA LEGENDA, bravo Sajo imas svu podrsku nas pravih patriota, ovi pojedini supci od novinara sto sjede povazdan ispred racunara i udaraju ti minuse na ankerama, neka jedu govna ogranicena umovolna, ne zamjeraj im vidis da su pukli u zelji da ih neko primijeti , PAPE HVALA TI ZA OVU NOVU LEPRSAVU IGRU ZMAJEVA, hvala ti do neba PAPE HADJIJA SI PRAVI I GOSPODIN VAZDA!!!
I hvala ti Safete sto u tim stavljas igrace iz bratove agencije koji nemaju talenta da kupe lopte za nekim koje nisi zvao to je pravi patriotizam. A ovi sto im smeta to sto si ostao jer nemas nigdje drugo posla neka ih je sramota.
NekoIzAmerike jesi li ti retardiran lik? Kakve veze sad ima Tin Sušić sa ovom emisijom? Problem je što svi Tina gledate kroz prezime, dečko sasvim solidno igra, čak šta više protiv Irana se je pokazao kao jedan ozbiljan igrač, koji se bez problema uklapa u igru.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sve bih da nesto napisem... al' kotnam svaka koja ostane nenapisana zlatna je...
Pape legendo puno zdravlja i srece tebi i tvojima a posebno sa reprezentacijom, stvarno mi nije jasno obzirom da smo prvi put bili na velikom takmicenju i mislim da smo stekli dobro iskustvo da pojedinci pisu tako ruzne komentare prema tebi i reprezentaciji umjesto da pomognu i da razumiju ko radi da ima pravo i na greske, mislim da je dobro sto se ne upustas u komentare i razgovore sa ljudima koji mozda i namjerno te provociraju a po mom misljenju sigurno se ne razumiju u fudbal. Sretno u kvalifikacijama za Euro''.
Neznam zasto se "ovi sto se ne razumiju u fudbal" protive tome sto Susic u tim zove amatere iz bratove agencije. Susic je sasvim u pravu kad kaze da je Pjanic podbacio a Tino se pokazao dobro. Tino je bio tako dobar da ce mozda biiti standardan u Hajduku ako ako Hajduk proda par igraca. I pjanic moze u Hajduk ako popravi igru.
svaka čast pjaniću samo da se još manje vadi na povrede i da više malo konkretno i unčikovitije radi na terenu,a mladži sušič izgleda da ima dosta toga od oca i amidže izgleda da zna mali sa loptom pa vidječemo .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Realno selektor Kosta Rike, Jorge Luis Pinto, je zasluzio biti prvi. Lik je sa slabijom ekipom napravio velike stvari. Cak je mogao u polufinale uci da je imao malo vise srece na penalima protiv Holandije.
SAFET ZIVA LEGENDA, bravo Sajo imas svu podrsku nas pravih patriota, ovi pojedini supci od novinara sto sjede povazdan ispred racunara i udaraju ti minuse na anketama, neka jedu govna ogranicena umobolna, ne zamjeraj im vidis da su pukli u zelji da ih neko primijeti , PAPE HVALA TI ZA OVU NOVU LEPRSAVU IGRU ZMAJEVA, hvala ti do neba PAPE HADJIJA SI PRAVI I GOSPODIN VAZDA!!!
Sugavac. Cito ono što sam ja.piso i vodio reprezentaciju. Pojma nema. Hoce yamo d pokrade.
Fakat me razocarao prilog sa nasim zvjezdama posebno odnos spahe sa novinarom radija BiH i 3-4 metra od njega smjeska se ljubazno stranim novinarima. Gospoda milioneri moraju prihvatiti kritike stoički a ne kad im se ne podilazi ignorirat -SRAMOTA
SAFET ZIVA LEGENDA, bravo Sajo imas svu podrsku nas pravih patriota, ovi pojedini supci od novinara sto sjede povazdan ispred racunara i udaraju ti minuse na anketama, neka jedu govna ogranicena umobolna, ne zamjeraj im vidis da su pukli u zelji da ih neko primijeti , PAPE HVALA TI ZA OVU NOVU LEPRSAVU IGRU ZMAJEVA, hvala ti do neba PAPE HADJIJA SI PRAVI I GOSPODIN VAZDA!!!