Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ja znam meni je Diego S. zaslužio titulu. Loew je ima igrače koji su već dugi niz godina klasa i po, dok Diego je od ''malog Atletica'' stvorio nešto fenomenalno, nisu ni bile neke zvjezde bog zna. Iako sam navijac Chelsea, milina ih je bilo gledati u polufinalu. Jednostavno covjek zna sta radi ;)
Cudi me da Safet nije za Slinu Svena glasao. Ipak je momak proslog ljeta zamalo presao u Veronu a skoro je malo falilo da predje u Inter.Mozda uskoro opet NE predje u jos koji veliki klub,ko zna :)
Pa sta bi sa Interom? Rekose gotova stvar, u srijedu prosle sedmice potpisuje? Raja se solidarise sa novinarima u Parizu pa nose olovke anam - tam i ostavljaju, nema hudnjak s cim potisat ;)
Roy Hodgson, engleski selektor glasao za Mascherana, a Ronaldo i Messi mu nisu bili ni u top 3. Koji mamlaz, lol
joj dzeko kakav si frajer ima bubuljice u ocima pravo mravojed a ovaj susic je riblji fetus
nema sanse da je tele glasalo, to je za njega visa matematika... garant je kopirao Edinov listic
Vidjecemo hocel bodovi Pelegriniju,pomoc Edinu da vise igra?!Dao bi on i papetu bodeva,al mu je sad niko i nista!
Dva najveca supka u Bosni Safet Susic i Edin Dzeko
džeko hemoroid d'or!
Ovo je jedini put gdje je pape bio upravu
Bas nam je drago.
vidite da Pape ipak zna svoju profesiju :P :P
Prva Papetova pametna u zadnjih godinu dana