Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je ovo ljudina, nevjerovatno skroman covjek.... respekt...
Hvala ti Pape, evo noci evo ludila.... Cini mi se da nasi reprezentativci dolaze avionom nocas u 1:30h na sarajevski aerodrom. Ko moze nek dodje nek doceka nase prezenetativce :D Hvala vam za ovu najbolju noc
Ne plače Pape nikad, al' će u Brazilu zaplakati! VI STE PONOS BOSNE I HERCEGOVINE, VI STE JEDINI KOJI NAS MOGU UJEDINITI! VOLIM TE BOSNO!
Hvala prvo Vedatoru, pa onda i svim igracima, pozivanim i onim koji su na poziv uvijek bili spremni... A, tebi Pape "hvala" za strasne igracine iz HNL-a i raznoraznih 2, liga Evrope... Dobro je negdje sevapa zaradio, kada se nasao na pravom mjestu i u pravo vrijeme...
Hvala tebi Pape
GRCKA place ..... kme kme kme kme kme kme kme matter vam yebem RS place ..... kme kme kme kme kme .... vama yebem sve sto imate.
Ma trebalo je Barbareza postavit da se uci pa da i mi imamo Stimca
https://www.youtube.com/watch?v=58nhJ6d178M
BRAZIL MUBAREK OLSUN !!!!
Skont'o sam novi vic ! Pita učiteljuca đaka, na času geografije: Gdje je BOSNA I HERCEGOVINA ? U BRAZILU,...odgovara đak !!!!
jebes ti to "Ne sam safete" jelde LJUDINO ! ! ! :D HAHAH ;D
".....ne sam, majstore...." : ))
HAHAHAH :D
PAPETA ZA PREDSJEDNIKA ! : )
Hvala tebi Pape!
Cestitke reprezentaciji...svaka cast.
Litvom behar probeharao...Vedo nas u Brazil poslao :)
nidje veze ali ipak dobra :D zezam se :D ^^ :D
bravo http://www.youtube.com/watch?v=Cm3nrY76Y1o&list=HL1381867561
Najbolji trener svi vremena bravo pape
Sta je sad sa svim onim koji nisu vjerovali Papetu i glumili serektore pa pljuvali po njemu. Igru brisi bodove pisi, tako godinama Talijani prolaze sto to mi nebismo. PAPE HVALA TI!!!!