Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuduzovicu sjetim ti se cijele familije kad tad si moj doci ćeš ti u Sarajevo zapamri kad tad samo zbog onih startova
Danas je veliki Željezničar pobjedio malu,provincijsku i nekadamoždaisadbeogradskukurvu
Pa bolje jest krmetinu nego govna ko ti keru jedan ušljivi,daj bože da si ti iz Sarajeva.Dušu ste prodali Trebinjcima i pričaš o krmetini đžukelo jedna.. Sloboda do groba...
tuzlanski muslimani jedu krmetinu
pa 7 dana po forumima fukare prijete mislite da su samo Manijaci krivi za ono
O insigne nema te ima pet kola doslo tvojih 5 min
gdje cea igeati trebali 4 crvena dobiti kuduzovic sam 3 crvena mrtce jebo.....ma tusiranje vam je picke svima majke vam jebem TRN U OKU SVIMA EKIPA ZVANA ZELJEZNICAR!!!!!!!!! ZADAJEMO REKORDE!!!!
pa do kada vise cemo sa 'derbija' nasih liga gledati ovakve slike....divljanje, razbijanje, huliganstvo... čovjeku se vise i ne mili otvoriti vijesti ovog tipa jer zna vec sta ga čeka. ..
Eeeeeee hebo te bog čuj počasni gol čojk bi reko vode 7 razlike pa počasni gol.
Realno i jeste pocasni niste nista pokazalu od kada ste ciru otjerali a ovog k... doveli za trenera
1poluvrijeme Željo nije mogo da dahne nije opuco na gol u 2 poluvremenu nekoliko grešaka i eto gola.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slatina, Krojcica, Brcanska malta i Stupine,Bulevar, Batva, cijela Jala i Crvene njive,SLOBODA je ovdje sveta rijec je ime crveno crna je boja care zato se gine !
Haj ti i dalje smišljaj rime, a prave ekipe nek nose bodove iz tuzle