Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralju svih kraljeva!! nisam te vidio sto godina :))
ma boli te k.u.r.č.i.n.a. kad si lafčina
JEDAN JEDINI - RB
\'ta ce on ja mu kroz noge prebacivo
Baggio je ljudina i prosto je nevjerovatno da ga u Italiji svi navijaci vole. A igrao je za Juve, Inter, Milan, sve ljuti rivali. Jedino su ga u Firenci znali zvizdati, jer je presao u omrazeni Juventus, ali i to je davno bilo, danas ga svi vole. Majstor nad majstorima. Ovo sto je izjavio za trenere stoji, jer sva tri navedena lika su umisljeni do bola, misle da su izmislili loptu.
niko nije veci od najveceg DEL PIERA igrao sam protiv Del Piera 1/2 finale...To je jedini igrac kojeg nisam mogao cuvati...bio je kao fantom lomio nam je noge u prostoru od 1 metra ... zabio nam je nevjerovatan gol iz volea u tom 1/2 finalu Del Piero je Del Piero jedan jedini
I da dodam, nekoliko godina kasnije sam tog diva gledao na kosevu kao klinac, kad smo ih dobili 2:1
Nikad necu zaboraviti u ratu 94-te i finale SP u USA. Baggio je tada odigrao utakmicu zivota i na kraju fulao penal. Mozda je veci i od samog Del Piera u Italiji!?
ovo je pravi igrac i jhebacc a ne ovi danasni hobiti sugavci i fegeti poput mesija itd
Baggio je grande maestro, fudbaler za respecta!
legenda ziva jedan od najboljih ikad...