Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos mu ga ja fanfam, al djaba nece ga pa nece. Mogu vam reci da njegova 4 centimetra bas fino prijaju mojim razradjenim ustima.
....i ronaldo je imao vise pogodaka
da se bolje informises procitaj ovaj clanak http://www.ezadar.hr/clanak/ronaldo-zabija-svakih-70-minuta
To za Xavi ja i Iniestu su same gluposti . Prosle sezone Xavi i Iniesta su Messiju asistirali 8 puta , dok je Messi sam imao 24 asistencije sto samo pokazuje koliko je vazan za tim. S druge strane Ozil i Di Maria su asistirali Ronadu 17 puta: Ali naravno kao i inace Realovi fanovi ne mogu se suociti sa istinom . Pozdrav
Pitaj Rooneya ili Cristiana kako Messi zabija.
poljubite mi dupe obojica...
Da je Musliman imao bi sabura, a ovako crno mu se pise.
joj opet ovo isto sranje... sad ce svi messi ono, messi ovo, patuljak, lessi itd. -.-
zar je i ovaj soson pa govori zabijati
Dovede Leo Mesi djevojku u stan, i ona ode u toalet da se osveži i pripremi za svog dragog. Nakon nekog vremena, izlazi i ugleda ga u krevetu sa dva muškarca. • Leo, šta je ovo? - upita ona iznenađeno, a on odgovara: • Žao mi je, draga, ali ja ne mogu da ti zabijem bez Ćavija i Inijeste! :)))
Dovedite mu u repku Xavia i Iniestu, ili makar Xavia, u godinama je brzo ce prestati za Spaniju igrati..!
I ja bih bio isfrustriran kad bih bio ruzni midget koji nije nikad umocio.