Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Добар играч и још бољи човјек.
Živ bio Refiče!
Sabanadzovicu balijanderu beskicmenjacki, jesi li odnio cvijece na grob Arkanu? Iebala vas Krvava Kokarda. Zato ce vas dzikhani opet klati balijanderi bezmudi.
Sabane zabole nekoga za tebe i tvoju zvezdu
@šta ima ba? FK Crvena Zvezda je kao i večina klubova stvorena u tadašnoj Jugoslaviji.
@milankovacevic234999 Krvava Kokarda
sjetim se magle i ponovljene utakmice protiv Milana dvije godine prije. Nikad mi nije bilo jasno sto su je morali ponavljati Iduci dan a ne nastaviti od 64 min.
Zvezda kao klub tada multikulti bilo i Hrvat,Makedonci,Bosanac,Rumun,CG, itd. bio mi je omiljen klub i cijela Yuga je pratila te fantastične utakmice i navijala za njih . Ali njihovi navijači (ne svi ali oko80%) bagra i Nacionalistička g O vna koja je bila Slobina propaganda za ratove u exYu
@Uknaac koji bosanac
Jeste ogroman i neponovljiv uspjeh ali to je po meni bilo najgore finale ikad odigrano. Totalno negledljivo.
trci po Vilsu ko kreten nakav idi u teretanu civjece jel te stid
Nisi ni bio svjestan da če klub kojeg su osnovali komunisti pretvoriti u chetnickhi.
I onda 1990 "izgubili" od dinama na maksimiru....a tad strado i milicioner refik ahmetovic od zvone bobana.
Skrka ti mene u ovim medjusobnim duelima u lajkovima....hahaha.....ja slovim za najjaceg klix komentatora...al gubim u direktnom "okrsaju". Vise lajkova na reply nego na komentaru.Rijetko se vidja! ✅
Tako je drug!