Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUGO MOJA, PLACEM KO MALO DIJETE. PA STA NAM MAFIJA URADI ZALOSNO STVARNO GDJE SU BAGERI SAD? GDJE JE MERCEDES ARENA? GDJE JE BH TELECOM ARENA? GDJE SU PARE OD DZEKE? PARE OD VISCE? OD SEHICA??? PA U ZUJINOM DZEPU. SAD SLIJEDI OSTAVKA AMARA I ONDA CEMO BRACO PO BOJI DOCEKATI NOVIH 7 GODINA PAKLA I TAME. TUGO GOLEMA, PREGOLEMA.
poceo je raspad sistema. idemo dalje.
TUGO MOJA, PLACEM KO MALO DIJETE. PA STA NAM MAFIJA URADI ZALOSNO STVARNO GDJE SU BAGERI SAD? GDJE JE MERCEDES ARENA? GDJE JE BH TELECOM ARENA? GDJE SU PARE OD DZEKE? PARE OD VISCE? OD SEHICA??? PA U ZUJINOM DZEPU. SAD SLIJEDI OSTAVKA AMARA I ONDA CEMO BRACO PO BOJI DOCEKATI NOVIH 7 GODINA PAKLA I TAME. TUGO GOLEMA, PREGOLEMA.
Kitice sa CEBEPA, stvarno ne znam u čemu je problem ??? Kad šta osvojite onda se javite. Dotad. . .PSSSSSST i kao i uvijek, gledajte u đale ŽELJI !!!Hahaha, giganti, .ebo vas Marijan. Popijte sok i na spavanje. A Žujo nije Željo. Niko nije nezamjenljiv.
WHO THE FUCK IS Sabahudin Zujo ?!
Eto me napokon cu postati predsjednik zelje.Imam podrsku vodje navijaca Bene Delalica....Prodat cu princezu i ponudicu Adilovica i za te pare dovesti nesretnog Ronalda iz Reala u zelju.Mislim da nece biti problema jer celik sad ima novi travnjak i Ronaldo ce biti sretan da zaigra na onakvom terenu... Obecajem Ligu sampiona sledece sezone
Sad su naredu drugi KOKUZANERI
Navikli smo kad Žujo ,pokupi novce od UEFA-e automatski napušta klub,suša u BiH ali dobra berba za Žuju--------------------------sad naravno ide i BRKO OSIM,
Glavni problem je što je budžet za godinu dana 2 mil.eura (samo plate igrača cc 200 milja KM mjesečno) a prihodi loši. Prodaja igrača O KM, evropa - potrošena u kaznama i troškovima, FDS nije više sponzor (100 milja godišnje), Telecom daje svim klubovima isto a davao Željezničaru najviše a rashodi isti. Valja spuštati plaće ili kažnjavati uposlenike za svaki poraz ili remi sa pola plate. Amar je očekivao prodaju nekog igrača ali je pretjerao sa gramzivošću i procjenom tržišta i ostao kratak za tu stavku u budžetu. Na sve se još nadovezali Manijaci koji su prodali 90 tradiciju kluba u samo dvije tekme protiv klubova iz RS i to u političke svrhe. Zato je Žujo zdimio, jer tako ostaje najtrofejniji predsjednik u istoriji Željezničara a Amar mora sam namaći 2 mil Eura i moli Džeku da pređe u Juventus ili negdje drugo. Teško kolektivu koji spadne na jednog čovjeka a da pritom nije vlasnik.
Predsjednik je bio i ostao gospodin. naslijedio je jad i bijedu od kluba velike tradicije. Upornošću, snagom i voljom je podigao Želju iz pepela. Žujo, amar, djelo, mema dino, svi su na svoj način doprinijeli uspesima Želje. Stotine pičkica sa juga se boje Delalića, ali zato su hrabri paliti tudje zastave, nanijeti klubu ogromne finansijske stete. Jedina dugorocna sansa za Želju je da Svabo postane prdsjednik, jer osim Zuje niko nece moci obuzdati Amarov ego. Samljece sve oko sebe i na kraju, nazalost, sam pregoriti.... Takva je sudbina svih BH klubova. Gredi i Amaru puno srece. U toj kombinaciji nema mjesta za Djelu. Stadion nije Žujin i ponude su same stizale.poslovno iskustvo predsjednika nije dozvolilo kojekakcim mesetarima da zarade milione. U predizbornoj kampanji Koldzo i danas laze da ce opstina podrzati izgradnju. Imao je priliku proslih godina, ali politickim opstrukcijama je opstruirao, kako mu se ne bi prasilo oko vile uz Zeljin stadion.
Posvadjali se jedne prilike amar i bivsi golman sehic u vezi nekih para i kaze m seha \" otac ti se bori protiv lopova a ti najveci lopov...\" dok se ne rodi novi dzeko sredina tabele je rezervisana za vas...shvatite da je amara privukao procenat od momka kojem nista niste dali vec je slucajno dosao na grbavicu jer mu je bilo blize da ide na trening...zval ste ga kloc, sljivotres...bordo je u modi
Ćuj isključivo zbog poslovnih obaveza. Grohotom se smijem. Nije mi drago ali nije mi ni mrsko.
Hvala Zujo za sve od srca, jedino sto ti zamjeram sto nisi zavrsio posao do kraja kao sto si obecao na pocetku .Nadam se dacemo naci jos bolju zamjenu za Zuju i da ce se posvetiti klubu i problemima 24/7 , a Amar da nastavi sa kvalitetnom gradnjom i ne prodaje igrace za nista kao sto je to radio do sada. A sto se tice ovih pitarcica , momci imate vi vise nego dosta svojih problema u svom klubu i posvetite se vi malo vise tome , a za Zelju nebrinite mi smo tu i ostacemo tu gdje jesmo , na vrhu .Jos jednom hvala Zujo care i uvijek si dobro dosao u klubu .I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU........
MOZEMO SE SAMO SLOZITI SA TIM DA JE DOBIO POZIV ZA PROBNU UTAKMICU I NISTA VISE . PRODALI SU SEHICA KADA IM JE NAJVISE TREBAO I NA NJEGOVO MIJESTO STAVILI NJEGOVOG TRENERA , DAKLE PONUDA SE NE PROPUSTA . OSVOJIS DUPLU KRUNU ( SASVIM ZASLUZENO ) I NISI U STANJU PRODATI NITI JEDNOG IGRACA .
imao je on ponuda za Zebu,neboj se ti ! Nego ga ovaj nije htjeo davati na probe da ide( fol igrac iz Zelje ne ide na probe-ista je prica i sa spicem),jer je znao da je daleko od neke forme-pa ga je naglo gurao protiv Maribora ,nebil se pokazao .Zujo je biznes covjek,koji zeli svaki godine da proda 2-3 igraca,jer od toga zivi svaki klub u BiH. A bruka je i sramota ,da ni jedan igrac iz jedne sampionske ekipe neproda se negdje !!! Pa pogledaj Zebe kako igra od pocetka sezone,a o Adilovicu i da nepricam !!!
odluka je politicke prirode i pod pritiskom je neke partije(a mogu biti u igri samo dvije) donesena... svaka cast zuji na uradjenom do sada al trebao je posao privesti kraju i napraviti ono tso je obecao na pocetku mandata Respekt za sve al ne treba nam predjsednik na IDI MI DODJI MI!!! Bacio je mrlju i razocarao navijace na sve ucinjeno do sad!!!
vidi pitarcica jest im drago :-))) pa vec slave neku titulu nesto... daleko ste vi bolan od toga, a zuji hvala za sve je uradio za zelju, ipak je to institucija tako da odlazak jednog covjeka nece puno poremetiti stvari, a pogotovo ne u premijer ligi gdje smo daleeeeeeeeeeeko iznad svih ostalih