Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo ovo najvise zalim ponisten gol Dzeke..
Jedini sudija koji nije grijesio na utakmicama ovog SP-a je Howard Webb, to se mora priznati bez obzira sta ko mislio o njemu.
U prijasnjim situacijama u utakmici bio je penal ali ovaj je strogo dosudjen . Sudija je kriv jer nije na vrijeme sudio penal. S druge strane meksikanci sa prosjecnom ekipom su dostigli maksimum uz mnogo vise srece a manje znanja .
http://youtu.be/C6AFj3MOaLc heheheheheh
majmun
Sudija je blecak, da mu je dao zuti karton nakon 1. simuliranja penala i time uspostavio svoj autoritet na terenu, njemu ne bi padalo na pamet da vise pada ko pokosen. Tako je to kada mafijaska Fifa stavi amatere da sude ovakve utakmice i sve lafo slucajno, puno je tih slucajnosti.
Kako god on je do sada najbolji igrac prvenstva.
meni je najaca slika sa balerinom , nzm zasto je nisu tu stavili >.>
Kakvo je ovo novo ruho :D
Po meni lose, bezveze. :P
Vala ružni su im novi komentari. I ne sviđa mi se ovo (Y) i (N), ljepši je bio stari izgled.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
covjek uradio za svoju drzavu
I opet neće biti prvaci...
joj prvenstva...moze se dvosatni dokumentarac o simulacijama snimiti
Govnar pokvareni! Dabogda ih Kostarika kuci poslala!
http://9gag.com/gag/azbnx1z
Hoće ga zajebat :D