Direktor Wolfsburga poručuje
0
"S Džekom želimo sve razjasniti do kraja marta"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dzeko care odes u manchu 4 godine brate ,i napucas se ... i samo govor hocu u milan i milan i dobijes love i onda poslije odes u milan kao cr7 u real ha ja ... a bolje ti stoji engleska liga nego italijanska jer talijani ubishe ,strah me da ti ne slome sta ... uglavnom nekoj poslije da se kasjesh :)
zelim vam svima iskreno,najiskrenije,tesku smrt,jer ste vi jedni napaceni debili,pocevsi od pipa pa do ovog cetnika smrdljivog iz rsa koji zeli da je srbin a nije.ubijte se. I je.bo ti efendija maj.ku raspalu.imatel zivot maame vam se najeb.em?
jebbem vam ljebac ona proteza sto danas Radovan pokazuje je moja,ja sam je zaboravio na markalama kada sam bjezao od fotoreportera,hocu da mi odmah vratite protezu jel mozda ce da treba nasemu vrlome Dzeku-to je meni naredio hefendija seric
svi ste vi invalidi koji su izgubili jedan dio tjela cekajuci i redu za rizu...puzali vi na ledjima meni :)
Primitice poput vas majka samo jednom rada...i za to jednom se citav zivot kaje!!Kome se ne cita, nemojte ni citati brate dragi odmorite malo oci, preskocite po neku pricu ovdje!!!Pustite nas koje ovakve stvari interesuju da citamo!!!Trebaju pisati i o Dzeki, i Misketu, i Vedi, i Seji i Spahi i pjani i svima njima jer su oni ponos i svjetlo ove nase napacene zemlje..jedina pozitivna stvar u drzavi!!Prema tome ako vam se cita bujrum, ako ne, trazite sebi nesto interesantnije za citanje!!!
Al si nepismen buraz, svaka cast
@pipo Pa kako ti vise ne dosadi covjece boziji?! Pa ti bukvalno lezis na sajtu ovdje. Pretpostavljam da imas solidan posao za koji dobijas masne pare, a ne radis nista osim sto sjedis za compom po cijele dane. Da nisi mozda nekakva sekretarica ili nesto?! Divim se tvojoj istrajnosti...
Stvarno ee pa popustite Dzeku vise. Kad predje negdje onda pisite ,a ne jedna te ista vjest svaki dan daj zar nemate nista drugo pisat.
rekla kazala...
Dzeko je na ovoj slici crven iz razloga sto je jeo fafarone za rucak pa da prostite na izrazu j.e.b.e.n.o. tesko se p.o.s.r.a.o pa mu popucali kapilari na licu... Inace Dzekin WC cisti jedan smrad iz smrdske i kaze ljepsih g.o.v.a.n.a nije cistio od kako zna za sebe.
Imali sta o Avataru ?
@@Pipo Bice valjda informacija do kraja dana. I jasam zabrinut, najgore sto niko ne izvjestava, vec sat vremena nema nikakve vijesti o nasem dijamantu BIH4EVER!
A da li je naš vrli rejs hefendija Serić razjasnio sve sa našim dijamantom? On veli da će Đeko da se proda u zamjenu za jednu đamiju između Miljacke i Skenderije!
Nešto mi je crven u licu...dal nije holesterol il mu je stolica židja?Pravo sam se zabrinuo?
kako to sesti ove sezone ? ja vidim da dijeli sa kuranyi-em 2. mjesto sa 11 golova...