Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDA
Legenda!
JOs kao klinac ga se sjecam. Van BAstena i Ruud Gulita. Kakvi su to igraci bili, bilo je to lijepo doba.
Šta bi sa onakvim frizom. 🙂
Mislim da i zasluzuje.Ko ga se jos sjeca kao igraca sa dugim crnackim pletenicama zajedno sa van Bastenom je momacki treso mreze.Mislim da je zasluzio povjerenje a hoce li ga opravdati oszaje da vidimo
Jest i bio igracina ,u ono vrijeme najatraktivniji fudbaler na svijetu. Pa i Van Basten i Rajkard takodje , od onda sam i zavolio holandjane ,sad su tanki skroz .Ne sjecam se da je jedna rep. ovako tesko podnijela smjenu generacija ,stvarno su losi ,a ipak su veliko ime u svijetu fudbala.
Joooj, divi Gullita, divi Gullita, sto se usuk'o. Nema, godine lete, ostarise se. Kako nam mladost ne stane k'o ova vjecita glupost i nacionalizam na Balkanu, ljudi moji?
Dalo mu je ovo tata na slici?