Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da su hrvati ugrozeni
jel ovo ona estonija sto smo ih mi dobili 7:0
Ajd nek i vi muslimani i srbi imate malo razloga za sreću u vašim jadnim zivotima. :) Kad vam vec vase reprezentacije ne mogu donijeti malo srece radujte se izgubljenoj prijateljskoj utakmici Hrvatske. Jel se slavilo sinoć po Bosni kao 2008? Zenica, Sarajevo, Tuzla? ;)
Jesu to oni Estonci sto im mi redovno dajemo po sedam komada?
Ovo je vrijednije nego bilo koja prijateljska.. 1 Croatia 5 13 2 Iceland 5 10 3 Ukraine 5 8 1 Belgium 5 13 2 Greece 5 11 3 Bosnia and Herzegovina 5 10
Vi turite Estoniju kolko ocete, ali necete u Rusiji, a Hrvatska hoce.. bitno je kljucne tekme dobiti, a ne Estoniju, Gilbratar..
Ne kontam odakle ovolika šprdancija sa reprezenatacijom Hrvatske. Koja je ako ćemo pošteno velesila u fudbalu. Izgubili pa šta. Samo po vrijednosti u odnosu na nas koji imamo dva igrača sa dvocifrenim iznosom (po vrijednosti), u odnosu na Hrvatsku koji mogu skoro pa 11 igrača sastaviti od 11 mil Eura do 45 mil Eura. Sada kreće Francuska - Španija od 21:00
Fra - Spa uzivo vječiti "derbi" http://dailydeportes.pw/fot/foot2.html
@FreeTrokutystan ma ok zezancija, ali ima ih koji vjeruje da smo mi velesila, a Hrv tarabe u fudbalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ova utakmica nije nekog znacenja ali brate 3popusise koda su placeni za to, u ostalom sad zna Cacic sta mu je radit s'drugim sastavom !!!
Prodale se Pjace i Kovacici u Reale i Juventuse pa sad im reprezentacija sluzi za izlete i druzenja..
Fudbal ili Nogomet posto izjednacen danas svi trce. Hrvacka ima dobru stelu kod UEFE i FIFE da puste da igraju u Ligi Prvaka na svijeskom i na Euro
bolje sad poraz, nego u kvalifikacijama.. katastrofa inače
Ma ne bi me zacudilo da je i namjesteno. Odveli su u Estoniju buraniju bez kinte, sto znaci da je bar 50% tima bilo podlozno podmicivanju. Ne kazem sad da imaju nesto haman dobar rezervni tim, ali od Estonije gube samo egzoticne reprezentacije poput Srbije npr. Hrvatska je ipak fudbalska velesila, tako bar kazu.
@HakijaCakijaiRakija dragi, kad rijesis konflikt sa ironijom, onda se opet javi. Pozdravljam jarane :)