Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta je napravljena svakako i to je bio cilj, urušiti ugled reprezentacije BiH
Nek ide Borac i nek igra protiv njih
Kakav je ugled igrati sa reprezentacijom nacisticke Rusije? Kao kad bi 44 igrao sa reprezentacijom Njemacke!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za ovu utakmicu nije kriv niko drugi nego bošnjački član koji je digao ruku za odigravanje. Nemojte svaljivati na proruske srbe i hrvate koji su svoj posao uradili onako kako i treba da urade. Do bošnjajka je i bošnjaci su krivi za sve. Tu nema dileme. Sljedeći put dobro razmislite kakvog ćete majmuna poslati u savez.
Bravo
Nipošto igrati treba pokazat šta se misli o toj mutljavini
Golaman kriv za dva gola,Cimirot,Šarić ć, Miličević i Danilović najviše grešaka napravili. Jedini Dedić je odradio kako treba. Obrana su sve amateri
Vasičj, Danilović,Cimirot, Šarić, Pravljak čista 0
Nije svijet a ni eEvropa ludi. Ovo je dobro, jer svi iz dana u dan vide sta zapravo srbi rade i koliko se namece separatisticki lobi od strane dodicka i njegove kuje vice. Sami sebi skacu u stomak a sve ce to doci na naplatu, polako!!!!
Vico mani se fudbala, prijavi se na regrutaciju u Rusiju,povedi i dajdzu
Ima li ko’ m.uda da rastjera ove rusofile iz NS..
Nije ta utakmica toliko bitna koliko je bitna sigurnost igrača posle te utakmice. Izgeda da niko nije razmišao u kakvom situaciji će se naći igrači kad se vrate u svoje klubove u kojima igraju. Oni igraju vani i pred 100 000 publike.
Samo lud covjek moze to uraditi svojoj reprezentaciji. Sad, kad imamo neki mali uspjeh, izgleda da NEKO u Savezu zeli da nam reprezentacija bude sankcionisana. A UEFA ce to rado uciniti.
Hahah jasta cete pred nogometni savez Mozete na sisu samo i preko tastature se bunit Podrzali ste vi vicu u zenici sa punim stadionom pojedinci se grlili i ljubili sa njim
Nek odigraju vaterpolo reprezentacije, nemam nista protiv
Kraljuuuuuuu 🤣🤣🤣🤣🤣👍👌
Ko još igra sa Rusima, sa njima samo ratuju
Ne smijemo dozvoliti da se odigra utakmica sa Rusijom. Ako treba idemo pred Nogometni Savez
Znaci ako nece Bosna nemaju nikog drugog na svijetu… hahaha
nema ba nista od te utakmice. ko ce igrati?
A sto ce im prijateljske utakmice??Sto se uigravaju,za sta???Takmicarske su im ionako zavrsene
haha najbolje pitanje