Savez Holandije sprema tužbu
5
Rumunske novine nazvale Van Gaala Hitlerom
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo te babo !
Covjek je smrt za brazilske fudbalere gdje on dodje tu brazilac ne zaigra.
Zivila nezavisna drzava Kosovo Zivila nezavisna drzava Vojvodina Zivila nezavisna drzava Sandzak
\'ta je rumuni u*srali se aaa :)
MAJKU VAM AUTONOMASKU REDAKCIJO, POSJETIT CU VAS MALO NA TERENU
Kako tuzba ? Pa zar oni ne poznaju slobodu govora ,njihove novine mogu vrijedati muslimane a ostali moraju dda sute
Ciao Lucio, ciao Micha.. Sve zbog njega.. Al\' haj, barem je \"izvukao\" Muellera i Badstubera kad je dosao u Muenchen.. :D
pa ako je arogantan, prepotentan i problematičan zar je na mah HITLER! Giovani nema pojma ko je Hitler bio pa tako izgleda ni PRO SPORT!
Živjela Nezavisna Republika Srpska! Živjela Nezavisna Herceg Bosna! Živjela Nezavisna Autonomna Pokrajina Zapadna Bosna! Živio Babo!
ovi rumuni ko i srbi samo znaju pokvareno...vlasi jedni vlasi drugi
Mozda su metode malo pretjerane, ali donose uspjeh, kod ovog covjeka ali i u svijetu.Nema labavo, kod nas je labavo, pa evo vidie i sami kakvo nam je st(r)anje u drzavi za Spd
torpedovac Muhamed Mutevelija Halaim je onda Pegamber.