Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su ovi rumuni iskompleksirana nacija, tjeraju ih iz evrope a oni misle da ih kao gotive a svi znamo da asu cigani obicni, i najsmjesnije mi je kad se na netu pravdaju da kao oni nisu cigani hahahaps ovo cigani ne mislim nista lose sa ovim nasim romima koji su fin iposten narod
Kako su samo glupi ovi iz UEFA-a ....cuj furke Rumuniju sa 15.000 samo...zbog ove stvari, a nas koje su rumuni i iz provocirali takodje sa 15.000 pa mislim...odakle bas sa istom kaznom, a dvije razlicite stvari se desile...znaci dizati parole podrske ratnom zlocincu i provociranje jednog naroda....ispadne prakticno kaznjivo...koliko i obicni incident unistenja nekoliko stolica...pa onda je Rumune trebalo kazniti sa 20.000 ili 25.000 mora biti neka razlika.
Nimalo se nisam iznenadio,cigani su uvijek sa ciganima...
Uplatio bih nešto NS BiH ali ga nema i nemaju račun. Ako plate ovu kaznu neće imati za puta u Bjelorusiju.
Intersuje me kolika bi bila kazna npr. na utakmici NORVESKE repke da izvisi neko natpis :\"FREE ANDRES BEHREN BREIVIK\", plus bi brujilo CNN,SKY ovaj,SKY onaj, BBC, SAT3 ,U 3 PM,cak bi se i Nato upetljo. Trebalo je kazniti sa 500.000 eura,registrovati 3;0 za Bosnu i plus diskvalifikovati Rumuniju totalno.
shupacka uefa, svaki komentar uzalud, terma im ja u zdupi
YEEEEEEE Prvi put kad rumuni dodju obavezno im dati po pičci
Samo 15k???? da je ovo kod nas bilo dobili bismo 150k
NA SLICI SU U STVARI OCAJNI CIGANSKO-srpsko-rumunski HOMOSEKSUALCI(citaj PEDERI)KOJI PREKO TRANSPARENTA TRAZE PARTNERE.DAKLE,NEMOJTE IH MRZITI,NEK SE SAMO NASTAVE G.U.Z.I.T.I IZMEDJU SEBE IONAKO SE PALE NA G.OV.N.A-KOPOFILICARI.
poruka evrope agresor = žrtva fuj..
\'ta će cigani, ista su to vnago, karpatska :)
A da je neko stavio transparente da podrzava Hitlera ili onog zlocinca iz Norveske, da li bi kazna bila 15000 Eura, kao i za trganje stolica. Dzubrad iz UEFE...
Ako su oni Vegas za nas, sta rumunke rade po nosaoj lijepoj...... Turisti ili ih Bosnje karaju za 30 markica...... Ima i vasih ne sikiraj se...one su za dopunu od 20
I savez BiH je kaznjen sa istom sumom novca zbog cupanja stolica
bas ce im naskoditi 15000, vjerovatno ce morati ugasiti savez i repku zbog toga :^)
hahah, srbin sam i najjace mi je kad vi bosnje zebavate Rumune> pa oni su Las Vegas za vas danas, ko mi ne veruje nek ide u Rumuniji mogu da vas samelju u svakom smislus, usostalom kao i mi, vi ste mnogo mala i beznacajna zemlja i jos se raspadate :)
c.i.g.a.n.i.iiiiiiiiiiiiiiiii