Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mandžo zgodan, svijetlokos, bogat..nema boljeg
Znaš li ima li curu?
šteta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemam ništa protiv mandze ali dzeko je za njega izmislio nogomet a to što mandzo igrao u bayernu ništa ne znači, igrao je i salihamidzić pa je bio parmak.. tu je negdje i mandzo
to mi kaže maskota klixa haha
kikseru to sam sebi daješ pluseve, je li debilko? haha kako si napaćen
U Bayern panj da postaviš davaće golove..
ocekivano... bayern nikada ne prodaje najbolje igrace... tandem mandzo-lewa strahota...
Teško da ce obojica igrati istovremeno, osim ako bayern bude lovio rezultat. Ionako previše ofanzivno igraju
Samo da se nadovezem na svoj komentar, Bayern je dokazao da je ubitacan u napadu kada Mandzo ne igra, protiv Werdera postigli 5 golova zahvaljujuci sto Mandzo nije igrao, dok recimo protiv Reala nisu takoreci niput ozbiljno ugrozili Realov gol, i to zahvaljujuci Mandzi, koji je utoku utakmice imao "cak" 8 puta kontakt sa loptom, a ne treba napominjati da je Bayern bas Mandzinim pogresnim dodavanjem i postigao pogodak, i tako Bayern mora ostaviti Mandu na svom platnom spisku jer niko ne zeli da placa kloca od kojeg se lopta odbija ko od kamena.
*Real postigao pogodak
ljubomora je jedan od smrtnih grijeha, odvadi malo okicu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
steta sto niko nije pokazao interesovanje za Mandzu, istina ovi iz Bayerna su pokusavali sve da bi se neko zainteresovao za njega, ali na zalost niko nije pokazao interesovanje za njega.
eno ti se za spahića,pandzu,višću i medunjanina otima cijela europa. čak i džeku sele u moćni fulham. ahihihi
Vjerovatno da im klupe zagrijavaju,vodu donose,sta li... Dok Mandzukica i Modrica sutra cijeli svijet gleda... 20:30h ;)
mandzukic je zalutao u Bajern hahaha , ostaje u tu jer ga niko nece
da zalutao je u bayern, osvojio je samo ligu prvaka,njemacki kup,ligu,uefa super kup,svjetsko klupsko prvenstvo.. I bio najbolji strijelac bayerna,ništa specijalno
bosanac bas si glup bosanac,pa nije bajern neki mali klub pa da im neko otima igrace.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kao misli igrat ce pored Levandovskog? :). Fina rezerva Levi
isto su govorili i kad je prvi napadač bayerna bio gomez, pa čovjek na kraju završio u fiorentini.
dobro, znaci mislis da Levandovski dolazi da bude rezerva Mandzi?hahhahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
i treba ,sve stima u napadu!!!
steta sto niko nije pokazao interesovanje za Mandzu, istina ovi iz Bayerna su pokusavali sve da bi se neko zainteresovao za njega, ali na zalost niko nije pokazao interesovanje za njega.
okic: eto nek je za tebe neko pokazo interesovanje i za tvoj ogromni IQ...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)